Измамниците са тези, които си сложиха на челото една табела

...
Измамниците са тези, които си сложиха на челото една табела
Коментари Харесай

Гроздан Караджов за Петков/ Василев: Политически измамници, плащат на Газпром през посредници

" Измамниците са тези, които си сложиха на челото една табела " смяната ", а в това време с лявата ръка откъм гърба поставят в десния джоб ", настоя Караджов пред " Нова телевизия ".
Кандидатът за народен представител от " ИТН " Гроздан Караджов, който беше министър на районното развиване и благоустройството в предходното съдружно държавно управление, упрекна предизборно някогашните съдружни сътрудници на " ИТН " - " Продължаваме промяната ", че били " политическите измамници ", които се пробвали и яхнали вълната на неодобрение.

" Политическите измамници излизат и ви споделят: " Ние късаме с " Газпром ". Как скъсахме с " Газпром "? Харвардците го подредиха това нещо, а не нашият министър (министърът на енергетиката в съдружния кабинет Александър Николов - бел. ред.). Скъсаха по този начин, че заплащат през офшорна компания на " Газпром " с 30% повече. На мен това ми наподобява на корупция ", нападна Караджов 

" Измамниците са тези, които си сложиха на челото една табела " смяната ", а в това време с лявата ръка откъм гърба поставят в десния джоб ", настоя Караджов пред " Нова телевизия ".

По думите му в случай че от партията на Слави Трифонов не са били прекратили държавното управление, вредите от него са щели да бъдат " умопомрачаващи ". " През декември рецесията, която в България се задаваше, беше пагубна ", изясни той.

Обвини " Продължаваме промяната " и в " спекулация " с " Лукойл Нефтохим ", тъй като партията на Кирил Петков и Асен Василев дала преимущество на бургаската рафинерия, благосъстоятелност на съветската частна компания " Лукойл ". Следствието от тази " спекулация " било, че вместо бензинът да коства 1.90 лева за литър, той е на цена 3.50 лева

Такива наводнения има през годините. Обвиняваме природата, само че има противозаконни градежи, непочистени дерета, противозаконна сеч. Системно неуважение на институциите, които дават отговор за това. Това сподели някогашният вицепремиер и лидер на листите на Има Такъв Народ в Пловдив Гроздан Караджов по Нова тв. 
Той разяснява наводненията в Подбалкана. " Вълнуваме се по време на акция, когато се случи покруса, хващаме се за главата и се сещаме, че би трябвало да се взимат ограничения ", сподели още Караджов. Според него би трябвало да има осъдени, с цел да може повече да не се случват такива нещастия. Най-важното е да има разчистване на дерета и реки. 
" Държавата в този момент би трябвало да се систематизира, под управлението на кметовете да се почисти цялата обществена част, а в домовете на хората да оказва помощ Гражданска защита  и доброволци ", сподели Караджов. Според него и хората трябва да трансформират нещо в себе си, с цел да оказват помощ повече на съгражданите си. 

 

Източници: epicenter.bg, NOVA TV
 
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР