Измамници използват името на Джорджано, за да крадат пари от

...
Измамници използват името на Джорджано, за да крадат пари от
Коментари Харесай

Измамници използват Джорджано, за да печелят пари на негов гръб

Измамници употребяват името на Джорджано, с цел да крадат пари от почитателите му, като пуснаха оферта, че се предлага за придружител за празника на влюбените. Дори са създали разнообразни пакети, които варират сред 100 и 1900 евро, съобщи HotArena.

Най-ниската цена предлага единствено другарска разходка, а 100 евро от горната страна включва шоколад, роза и коктейл. Ако претендентите желаят вечеря и фотография за обществените мрежи, то цената към този момент е 400 евро. Най-скъпия пакет от 1900 евро включва среща, роза,  шоколад, свещи, шампанско, държане за ръце, целувки, масаж, фотоси от нощувката в  хотел, плюс статус във Facebook, писа Телеграф. Измамниците не стопират дотук. Искат всеки решил да се възползва от офертата на изпълнителя, да изпрати авансово сумата за пакета, който е определен.

За негативно време шокиращите оферти обиколиха целия Facebook, а няколко часа по-късно персонално Джорджано от формалния си профил съобщи че това е машинация с името му. Той разгласява поста на мошениците и написа: „ фалшив страница, докладвайте и не пращайте никакви пари на никой.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР