Измамницата, която ограби естрадната певица Богдана Карадочева, ще бъде дадена

...
Измамницата, която ограби естрадната певица Богдана Карадочева, ще бъде дадена
Коментари Харесай

Банкерката на Мартин Петров обра и Богдана Карадочева! Дават измамницата на Интерпол

Измамницата, която ограби естрадната певица Богдана Карадочева, ще бъде дадена за търсене на Интерпол, разбра HotArena.

Според мен тя не е в Европа, тъй като Европол я търсят от година и не я намират. Мисля, че някой е стоял зад нея, тъй като тя нито е доста интелигентна, нито е толкоз комбинативна “, показа певицата пред „ Телеграф “.

Ирина Чавдарова Аткова, която другата седмица ще навърши 41 година, взима парите на звездата преди две лета. Тя е служителка на „ Уникредит “, когато банката я назначава за персонална банкерка на Богдана. Често й се обаждала, била блага и общителна, направила положително усещане и изпълнителката я позволила покрай себе си. После я срещнала със сина си, което укрепило доверието. Един ден банкерката предложила на Карадочева да си изтегли парите от сметката, с цел да може тя да ги „ развърти “. Без да прояви капка подозрение, певицата й ги дава, даже и брат й се включва с известна сума. Аткова им носи документи с печати, че е вложил парите във финансова къща.

До август 2017 година, когато внезапно стопира да дава отговор на позвъняванията на клиентите си.

Богдана схваща, че е излъгана, когато от финансовата къща й споделят, че не познават Ирина.

„ Не мога да й заведа дело, тъй като нямам никакви документи – всичко е на персонална спогодба и доверие “, споделя певицата. Тя отхвърля да посочи сумата, тъй като е „ смешна спрямо тази на футболиста Мартин Петров “.

Ирина стана известна в края на 2017 година, когато стана ясно, че е източила сметките на футболиста Мартин Петров без негово познание. Тя също му е била персонална банкерка, а тансакциите са траяли даже откакто е освободена от работа в края на 2016 година Източила му е 3,8 млн. лв., а делото за парите му ще се гледа на 13 декември в Софийски градски съд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР