Измамницата, която ограби естрадната легенда Богдана Карадочева, ще бъде дадена

...
Измамницата, която ограби естрадната легенда Богдана Карадочева, ще бъде дадена
Коментари Харесай

Измамничката от „Уникредит Булбанк“, откраднала 3,8 млн. лева от Мартин Петров, „ужилила“ и друга известна личност

Измамницата, която ограби естрадната легенда Богдана Карадочева, ще бъде дадена за търсене на Интерпол, съобщи "Телеграф ".
"Според мен тя не е в Европа, тъй като Европол я търсят от година и не я намират. Мисля, че някой е стоял зад нея, тъй като тя нито е доста интелигентна, нито е толкоз комбинативна ", показа певицата.
Ирина Чавдарова Анткова, която другата седмица ще стане на 41 година, взима парите на звездата преди 2 лета. Тя е служителка на "Уникредит ", когато банката я назначава за персонална банкерка на Богдана. Често й звъняла, била блага и общителна, направила положително усещане и изпълнителката на "Дано " я позволила покрай себе си. После я срещнала със сина си, което укрепило доверието.
Един ден банкерката предложила на Карадочева да си изтегли парите от сметката, с цел да може тя да ги "развърти ". Без да прояви и капка подозрение, певицата й ги дава, даже и брат й се включва с известна сума. Аткова им носи вокументи с печати, че е вложила парите във финансова къща. До август 2017 година, когато внезапно стопира да дава отговор на позвъняванията на клиентите си. Богдана схваща, че е излъгана, когато от финансовата къща й споделят, че не познават Ирина.
"Не мога да й заведа дело, тъй като всичко е на персонална спогодба и доверие. Нямам документи ", споделя Карадочева. Тя отхвърля да посочи сумата, тъй като е "смешна съпоставяне с тази на футболиста Мартин Петров ". "Но за нас са си нещо тези пари. Болно ми е, че се доверих и ме ограбиха ", добави звездата.
Ирина Аткова стана известна в края на 2017 година, когато стана ясно, че е източила сметките на Мартин Петров без знанието му. Тя му е била персонална банкерка и е източила 3,8 млн.лв.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР