Измамните действия на бившия телевизионен оператор на BBC Мартин Башир

...
Измамните действия на бившия телевизионен оператор на BBC Мартин Башир
Коментари Харесай

Принцовете Уилям и Хари заклеймиха BBC заради знаково интервю с принцеса Даяна

" Измамните дейности на някогашния ефирен оператор на BBC Мартин Башир при приемане на единодушие за изявление с (1961 година - 1997 г.) през 1995 година провокираха параноя у нея . " Това мнение показаха синовете на принцесата на Уелс, херцог на Кеймбридж Уилям и херцог на Съсекс, Хари, разяснявайки резултатите от следствието на събитията на скандалното изявление, написа ТАСС.
" Според мен лъжливият метод, по който се получи единодушие за изявлението, повлия на казаното от майка ми в него . То беше сериозна причина, че връзките сред родителите ми се утежниха, а също по този начин нанесе скъпи вреди на други хора. Имайте поради фактът, че грешките, позволени от BBC, са повлияли доста на обстоятелството, че тя принцеса Даяна е развила страхове, параноя и оттегляне “, сподели принц Уилям.
 Принц Хари: Историята на майка ми принцеса Даяна се повтаря с Меган Принц Хари: Историята на майка ми принцеса Даяна се повтаря с Меган
Съпругата на английския принц Хари Меган Маркъл съобщи, че представители на кралското семейство са я принудили да откаже обществени изяви...
" Тя беше разочарована освен от измамника, само че и от управлението на Би Би Си, което затвори очите си за обстановката, вместо да задава тежки въпроси ", сподели той. Според принц Уилям програмата " Панорама ", която включва изявление с принцеса Даяна и се демонстрира от 1953 година, " към този момент не би трябвало да излиза в ефир " заради компрометирането на нейната меродавност.
На собствен ред принц Хари сподели, че " пулсиращият резултат на просвета на употреба и неетични практики в последна сметка лишава живота " на майка му . " Дълбоко съм угрижен, че тези и още по-ужасни практики са към момента публикувани и през днешния ден. Разговорът не се лимитира до съответното изявление, организация или една обява ", сподели херцогът на Съсекс, който се реалокира в Съединени американски щати предходната година.
Във вчерашния ден BBC се извини на кралското семейство и на обществото като цяло за дейностите на Башир, който с машинация получава единодушието на принцеса Даяна за спорно изявление с него през 1995 година Съответното изказване е направено от корпорацията след публикуването на отчет за резултатите от особено без значение следствие, извършено от някогашния арбитър на Върховния съд на Англия Джон Дайсън. Той заключи, че Башир е прибягнал до машинация за изявление с принцеса Даяна , като е привлякъл поддръжката на по-малкия ѝ брат Чарлз Спенсър, откакто му е посочил банкови извлечения, показващи, че чиновници на Бъкингамския замък от обкръжението на сестра му са били наети да я шпионират. По-късно се разкри, че тези извлечения са подправени от график, работещ за BBC, по искане на публицист.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР