Измамник ужили десетки свои жертви с фалшиви кастинги и дори

...
Измамник ужили десетки свои жертви с фалшиви кастинги и дори
Коментари Харесай

Мошеник мами с фалшиви кастинги, замеси и Българската...

Измамник ужили десетки свои жертви с подправени кастинги и даже замеси името на " Българската Коледа ". Мошеникът разпространявал публикация посредством обществените мрежи за набиране нови лица на календара на акцията за 2018-а, споделя Нова телевизия. Конкурсът се печели елементарно, само че славата излиза солено.

При всяко приемане на документ би трябвало да се заплати такса от 10 лв.. Не след дълго измамата лъсва. Таксите са платени, а индивидът взел парите - изчезва. От формалния уебсайт на „ Българската Коледа” излиза наяве, че подобен конкурс няма.

Оказва се, че документите са от рекламната организация „ Златен лъв”. Тя се свързва с името на пловдивчанина Ахмед Мюмюн Али. Попадал нееднократно в полицейските сводки за обири, измами, блудничество, подправяне на документи и предложение на работа на малолетни.

Ужилените от него са десетки. Никой от ужилените от Ахмед Мюмюн Али не е върнал парите си, а мечтаната популярност останала единствено мираж.

Освен за измами, Ахмед Мюмюн Али е разследван и за блудничество с малолетни момчета. Въпреки десетките случаи на измами към този момент той няма присъда. „ Господари на ефира” алармираха основния прокурор Сотир Цацаров още през 2013 година Взети са ограничения

тагове лъжец подправен кастинг Българската коледа
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР