Измама, в която е замесено името на Марта Вачкова, докара

...
Измама, в която е замесено името на Марта Вачкова, докара
Коментари Харесай

Забъркаха Марта Вачкова в голяма измама

Измама, в която е забъркано името на Марта Вачкова, докара съществени неприятности за актрисата. Според мошениците, употребявали Марта за стръв, тя е вложила 120 000 евро в криптовалута.

Дъщерята на Григор Вачков с изненада научава от свои родственици какво се случва. Няколко индивида са били непосредствено таргетирани да се включат със сериозна сума пари. Те подсигурили назад бърза облага, за което употребявали името на Марта. Според изказванията на измамниците тя не била вярвала първоначално, само че по-късно се доверила и убедила за инвестицията и своята майка, написа " България през днешния ден ".

Така се стигнало до конфузния миг, в който близки на Вачкова й се обаждат за съвет какво да създадат, защото тя имала опит в такива вложения.

Актрисата остава шокирана.

" Не вярвайте на сходни измами ", алармира Марта. Звездата от " Откраднат живот " е ядосана, тъй като това не се случва за първи път. Тя даже се изненадва какъв брой изобретателни са станали измамници. Още преди време с нейното лице вървеше реклама за лек срещу папиломи.

" Хора, апелирам ви, не вярвайте на тези нарушители. Използват името ми да ви лъжат. Заслужават съд и огромно наказване. Жал ми е за подведените и излъгани от тях хора! ", написа тогава Вачкова в обществените мрежи. След това се появи и измамата с крипто. Първо се твърдеше, че актрисата печели по 1200 евро на месец от крипто. След като Марта алармира, рекламата краткотрайно изчезна. Отскоро се появила още веднъж, а измамниците още по-настървено намесват името на Вачкова, като " разкриват " разнообразни детайлности по какъв начин се е присъединила в схемата. Този път подчертават не върху облагата й, а върху огромната сума, която се допуска, че е вложила в началото. За задачата даже е основан неин подправен профил, в които тя споделя изявления за криптовалути. След доста сигнали от нейни другари той към този момент е блокиран. Актрисата признава, че е сюрпризирана за какво нейното име е толкоз употребявано от нарушителите.

Марта е следващото име, което измамниците употребяват, с цел да лъжат хората.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР