Измъчваният от проблеми Ювентус и европейският шампион Челси се изправят

...
Измъчваният от проблеми Ювентус и европейският шампион Челси се изправят
Коментари Харесай

Колебливият "Ювентус" приема европейския шампион "Челси"

Измъчваният от проблеми " Ювентус " и европейският първенец " Челси " се изправят един против различен в най-интересния мач от програмата на Шампионската лига. Двата отбора се срещат довечера от 22 часа на " Алианц стейдиъм " в Торино.

От началото на сезона " бианконерите " демонстрират огромни съмнения, като след първите си четири срещи в Серия А бяха с едвам две точки. След това отборът на Масимилиано Алегри съумя да вземе.

В първата си среща в Шампионската лига " Ювентус " победи " Малмьо " с 3:0. " Челси " също записа триумф - 1:0 над " Зенит " в Лондон.

В британското състезание сините започнаха мощно с четири победи в първите пет мача и голова разлика 12:1, само че в последния кръг.

И двата отбора имат проблеми към своите сформира. " Ювентус " не може да разчита на, а под въпрос са Алваро Мората и Адриен Рабио. " Челси " ще е без Нголо Канте, който е с ковид. С травми в лагера на сините са Кристиан Пулишич, Мейсън Маунт и Рийс Джеймс, а Жоржиньо е под въпрос.

Другият доста забавен мач от програмата на Шампионската лига е сред " Манчестър юнайтед " и " Виляреал ". Двата отбора се срещат в повтаряне на от предишния сезон, когато испанският състав победи след дузпи.

Двубоят е от огромно значение за " алените дяволи ", които претърпяха проваляне на старта от " Йънг Бойс " след поврат. " Виляреал " стигна до 2:2 против " Аталанта " на своя стадион.

Срещата сред " Волфсбург " и " Севиля " ще бъде.

Програма 29 септември
19.45 ч. " Аталанта " - " Йънг Бойс ", директно по bTV Action
19.45 ч. " Зенит " - " Малмьо ", директно по Ring
22 ч. " Байерн " (Мюнхен) - " Динамо " (Киев)
22 ч. " Бенфика " - " Барселона "
22 ч. " Ювентус " - " Челси ", директно по bTV Action
22 ч. " Манчестър юнайтед " - " Виляреал ", директно по Ring
22 ч. " Залцбург " - " Лил "
22 ч. " Волфсбург " - " Севиля "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР