Измъчена, болна и направо плашеща изглежда княгиня Калина, единствената дъщеря

...
Измъчена, болна и направо плашеща изглежда княгиня Калина, единствената дъщеря
Коментари Харесай

Това ли е княгиня Калина?

Измъчена, болна и напряко плашеща наподобява княгиня Калина, единствената щерка на Симеон Сакскобургготски напоследък. Т я безусловно втрещи с типа си гостите на Хуан Карлос I, който означи 25 години от гибелта на своя татко дружно с близки и другари. Всички кралски особи бяха облечени в черно, само че Калина приличаше по-скоро на фантом.

Сред поканените на заупокойната литургия бе и брачният партньор й Китин Муньос. Сплетената си на плитки глава българската княгиня бе покрила с шал от черен тюл, а очите й бяха скрити под цветни огледални очила.

Калина е пето дете и единствена щерка на последния български цар (1943-1946) и министър-председател (2001-2005) на България Симеон II и кралица Маргарита.



На всички присъстващи направи усещане, че Калина не приличаше на себе си, евентуално от поредицата интервенции, на които е подлагала нееднократно носа си.

По време на месата, с която уважиха паметта на Хуан, граф на Барселона, 80-годишният Хуан Карлос, който отстъпи престола на сина си крал Фелипе VI преди четири години, бе в компанията на брачната половинка си София и децата си. Граф Хуан умира през април 1993 година на 79-годишна възраст.

50-годишният крал Фелипе пък бе съпроводен от очарователната си брачна половинка Летисия.



Текст: Woman.bg

Княгиня Калина с екстравагантна визия по време на заупокойна литургия

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР