Измъчен успех с 1:0 над ще позволи на да посрещне

...
Измъчен успех с 1:0 над ще позволи на да посрещне
Коментари Харесай

Изпълнение като от билярдна маса сложи край на Бундеслигата

Измъчен триумф с 1:0 над ще разреши на да посрещне новата 2021-ва година в топ 4 на Бундеслигата. Това е пета поредна победа за “вълците” на техния стадион и първа загуба за противника на непознат терен. С този мач от 13-ия кръг беше комплициран завършек на есенния полусезон в немското състезание. То обаче ще рестартира доста скоро - още на 2 януари.

вкара единствения гол след двоен рикошет в стената в 49-ата минута.

" Oh no " 1-0
— Bundesliga English (@Bundesliga_EN)
Футболистите на Щутгарт още веднъж демонстрираха, че са рисков съперник. Те пропуснаха няколко преференциални положения, а най-чистото пристигна в 70-ата минута, когато двамата футболисти излязоха сами против вратаря, само че не съумя да осъществя на празна врата. В началото аржентинският национал претендираше за дузпа за нарушаване против него, само че съдиите не я отсъдиха. После пък Силас Вамангитука се размина с попадението.

Играчите на Волфсбург също имаха много шансове и заслужаваха да вкарат още най-малко един път. “Вълците” бяха в допълнение затруднени от обстоятелството, че петима техни футболисти бяха извадени от групата поради ковид - двама с позитивни проби, а останалите поради това, че са били контактни.

През идната седмица има дуели от шампионата за Купата на Германия, като Волфсбург приема, а Щутгарт е хазаин на.


Бундеслига 13 кръг, неделя 20 декември  Волфсбург 1:0краен резулат  Щутгарт
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР