Излязоха ужасяващи разкрития за бруталния убиец, запалил жена си във

...
Излязоха ужасяващи разкрития за бруталния убиец, запалил жена си във
Коментари Харесай

Брутални разкрития за убиеца, подпалил жена си

Излязоха ужасяващи разкрития за бруталния палач, запалил жена си във врачанското село Три кладенци.

Жертвата на най-жестокото ликвидиране в Северозападна България от доста години насам е издържала мъжа си Николай, теглила е заем за новата им къща, в която намира гибелта си, а той я тормозел и даже обръснал главата ѝ преди години, описват съселяните им и родственици.

Николай Петров беше наказан на 20 година затвор за закононарушението. Той към този момент е лежал зад решетките за други закононарушения.

„ Тук в Северозапада сме виждали и чували за какви ли не жестокости при фамилни или битови разправии, само че този човек удари дъното със зверството си. Да запалиш жив човек, до момента в който спи, това мозъкът ми не го побира, това е пъкълът. Селото беше потресено и дни наред хората се чудеха допустимо ли е такова нещо “, показа кметът на селото Светлан Симеонов.

Зверството, за което приказва управникът на селото, се случи на 15 септември м. година в дома на фамилията на Николай Петров и Татяна Пешева.

Невиждана свирепост във Врачанско! Гневен мъж подпали жена си до момента в който спи, в " Пирогов " се борят за живота й

45-годишната жена, която 10 месеца преди този момент е почнала работа в цех за кабелни форми в Мездра, таман се е прибрала след тежка промяна и е заспала надълбоко в спалнята.

52-годишният тогава Николай влиза при жена си с туба бензин и я излива върху нея. После драсва клечката и преди огънят да се разгори, изчезва на тичешком от къщата. Скрива се на другия завършек на селото, в пристройка към остарялата си паянтова къща, в която са живели 30 години с Татяна и там са израснали двамата им синове.

А в новата разгорелият се към този момент огън е погълнал завивките на леглото и огромна част от спалнята. Обгорена до неразбираемост и съвсем задушена от дима, Татяна съумява да се добере до двора и със сетни сили стартира да вика за помощ.

Първи чува виковете ѝ младият комшия Марин Георгиев, който дружно с други от околните къщи се мъчат да угасят горящите още облекла на подпалената жена, викат кола за спешна помощ и се обаждат в полицията. Пристига и пожарната, която залива с вода спалнята и предотвратява разрастването на огъня. Викат и Милен, по-малкият наследник на фамилията, който живее в друга къща в Три кладенци.

С обгаряния над 90% Татяна е призната за първа помощ във врачанската болница, а по-късно бързо е препратена към клиниката по изгаряния в столичната „ Пирогов”. Два дни по-късно обаче дамата издъхва поради несъвместимите с живота ѝ тежки изгаряния.

След като претърсва цялото село, полицията намира ден след палежа скривалището на подпалвача Николай. Забелязал ченгетата, той се пробва да се измъкне през прилежащи дворове, само че бързо е хванат. Задържан е в ареста във Враца и след прокурорско искане остава за непрекъснато зад решетките, до момента в който тече следствието.

А потресените от случая хора в Три кладенци недоумяват за какво Николай е стигнал до такава степен. Всички го познават като проблематичен човек, постоянно се напивал, вдигал кавги и налитал на синовете си или на жена си, само че не са очаквали такова безчовечие.

„ Тоя див човек трябваше на ръце да носи жена си, не да я бие непрекъснато и да я пали най-после. Таня го устояваше, тъй като от години Николай не работеше на никое място, с изключение на инцидентна работа в селото, в случай че го викне някой. Лежа и в пандиза няколко години за обири, а след това се върна още по-агресивен и злобен “, споделя близката на фамилията Нуша Ангова.

Татяна години наред работела по нивите из полето към Три кладенци, до момента в който съумяла да си откри работа в мездренския цех. Със сигурна заплата, тя изтегля заем и купува нова къща в селото, където се реалокират да живеят с Николай.

Големият наследник на фамилията избягал от дълго време от селото чак в Шуменско, откакто след следващ запой татко му налетял да го коли с нож и момчето едвам се избавило. По-малкият наследник навестявал понякога родителите си, най-често да укротява татко си след следващия скандал с майка му.
“Баща ми тормозеше доста майка ми, постоянно се караше и с мен, тъй като не му давах пари за пиянство. Налиташе да бие майка, най-често от ревнивост. Все я обвиняваше, че се вижда с други мъже и хойка, а тя от работа глава не можеше да вдигне”, споделя Милен Татянин.

В Три кладенци помнят, че един път Николай в припадък на яд отрязал с кухненски нож косата на жена си, откакто я пребил от пердах на улицата. Седмица преди да я подпали, замъкнал Татяна на язовира край селото и се опитал да я удави, като натиснал главата ѝ във водата. Случайни риболовци попречили на разбеснелия се ром да извърши тогава убийството, само че Николай се заканил, че ще откри метод да я умъртви.

Тогава най-сетне изтормозената жена подала тъжба в полицията против Николай, а той, като схванал, се разбеснял и я подгонил из двора да я трепе с прът. 27-годишният Милен пристигнал да укротява татко си, само че Николай сграбчил от двора косата и с нея подгонил сина си да го коли. Цялата махала видяла по какъв начин младият мъж тича по улицата, а татко му го преследва с крясъци, че ще го заколи, в случай че още един път пристигна в къщата.

“Трябваше от дълго време да реагираме, да притиснем по-сериозно институциите и това грубо ликвидиране несъмнено нямаше да се случи. Подавани са доста тъжби и недоволства против Николай, само че все му се разминаваше с предупреждение”, споделя кметът Симеонов.

Окръжният съд във Враца наказа Николай Петров с 20 година затвор за жестокото ликвидиране на жена му. 18 от тях ще бъде на непоколебим режим.

В претекстовете си магистратите пишат, че за такава присъда са взели поради две смекчаващи виновността условия. Имало събрани данни за психологично страдалчество на Петров, без то да го прави неуравновесен, както и това, че подсъдимият съжалявал за осъщественото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР