Излязоха скандални подробности за голото шо, което си спретнаха хубави

...
Излязоха скандални подробности за голото шо, което си спретнаха хубави
Коментари Харесай

Дъщеря на милиардер спретнала голото шоу СНИМКИ 18+

Излязоха скандални детайлности за голото шо, което си спретнаха хубави и млади рускини в Дубай. В момента те са в ареста.

Съобщава се, че полицията е извикана от очевидци. Снимки от скандалната фотосесия към този момент кръжат из нета. Освен рускините, в фотосите са взели участие още няколко десетки други дами.

Задържаните са застрашени от 1300 $ санкция на глава плюс затвор до 6 месеца. Организаторът на забавата, IT-предприемачът Алексей Концов, е заплашен от надалеч по-сериозни наказания - затвор и санкция от 13 000 $.

Задържаните дами са се обърнали за помощ към генералното консулство на Русия, единствено че възможностите оттова да им оказват помощ наподобяват оскъдни. Да се направи каквото и да е, е комплицирано, провинението е прекомерно съществено - за присъединяване в развратни дейности, - оповестява представител на консулството.



По известия на канала Mash, една от арестуваните хубавици е щерка на съветски предприемач, някогашен банкер от Национална кооперативна банка Максим Воронин и се споделя Алина. Самата тя отхвърля присъединяване си в сканадла, заявявайки, че за финален път е била в Дубай преди повече от 10 години.



Сигурна съм, че в актуалния свят минаването през граница от страна в страна може да бъде проследено и потвърдено, отбелязва младата дама.

В ОАЕ, които, въпреки и по-либерални в доста връзки спрямо близкоизточните си съседи, работят строги закони и правила. Подобно недопустимо държание не отразява полезностите и етиката на обществото в емиратството, се споделя в изказвания на полицията на Дубай.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР