Излязоха подробности за убиеца, който причини кървав ад в училище

...
Излязоха подробности за убиеца, който причини кървав ад в училище
Коментари Харесай

Подигравали се на убиеца от Тексас, защото бил беден и носил очна линия

Излязоха детайлности за килъра, който аргументи кървясъл пъкъл в учебно заведение в американски щат.

18-годишният Салвадор Рамос, разкрил огън в начално учебно заведение в американския щат Тексас, е търпял голям брой насмешки, тъй като бил безпаричен и носил очна линия, описват негови познати. Припомняме, че Рамос нахлу в начално учебно заведение и умъртви минимум 19 деца, преди силите на реда да го гръмнат. Това в второто най-смъртоносно нахлуване в град Увалде.

Бивши съученици на стрелеца го разказват като отшелник, който бил цел на гей насмешки както поради облеклото си, по този начин и заради лек говорен недостатък. Свидетели допълват, че младежът се държал жестоко с девойките и им изпращал неприлични известия. Всички го разказват като доста спокоен и противообществен, предават от " Дейли Мейл ", представен от trafficnews.bg.

След трагедията американският президент Джо Байдън прикани всички жители да се опълчват на оръжейното лоби и да бъде изменен законът за владение на оръжие.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected]. Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР