Излязоха подробности около случая, при който двойка заплаши с пистолет

...
Излязоха подробности около случая, при който двойка заплаши с пистолет
Коментари Харесай

Вижте подробности около случая с нападнатите полицаи на пътя между Монтана и Берковица /видео/

Излязоха детайлности към случая, при който двойка заплаши с револвер служители на реда в Монтанско.
Припомняме, че екшънът е от вечерта в неделя, на пътя сред Монтана и Берковица, а за него писа през вчерашния ден медията ни.



Полицаите били тръгнали по сигнал за фамилен скандал в село Боровци, когато видели злополуката и спрели.  
„ Забелязахме следи от ПТП. Продължихме и видяхме самокатастрофирал автомобил. Спряхме, с цел да правим инспекция. Установихме в автомобила мъж и жена ”, съобщи младши автоконтрольор Илиян Илиев.
Зад кормилото бил 24-годишният мъж от София, а до него 20-годишната жена от Берковица.
„ Пътничката слезе и стартира да се държи жестоко и надменно. И двамата бяха във очевидно нетрезво положение. Шофьорът не слезе, само че крещеше от вътрешната страна. Пътничката залитна и щеше да падне на пътното платно. Опитах се да я усмиря ”, описа Илиев.
„ Не разбираха какво им приказваме, бяха ужасно несъответстващи, не желаеха да окажат подпомагане ”, съобщи Емил Соколов.
Шофьорът отказал да даде документите си. През това време служителите на реда видели, че има револвер. Пътничката още веднъж тръгнала да слиза от колата. Единият служител на реда се опитал да я задържи, с цел да не излезе на пътното платно.
„ В този миг чух: „ Ей в този момент ще видите какво ще стане, в този момент ще ви дам револвер ”. В този миг водачът слезе и извади револвера. Аз го изблъсках, револверът падна на пътното платно ”, описа Илиев.
След това служителите на реда задържали мъжа и дамата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР