Излязоха наяве нови подробности за смъртта на наш талантлив певец.Година

...
Излязоха наяве нови подробности за смъртта на наш талантлив певец.Година
Коментари Харесай

Нови разкрития за смъртта на Денис Теофиков

Излязоха нескрито нови детайлности за гибелта на наш надарен артист.

Година след съдбовния октомври, в който родният поп-фолк загуби една от най-талантливите си очаквания, въпросите към гибелта на Денис Теофиков намират своите отговори. 

Певецът е би спокоен преди съдбовния полет на 24 октомври. В белите дробове не е открита кръв, т.е. не е бил изплашен, оповестява " България Днес ". Тоест вероятността за спор, след който някой да е бутнал Денис, отпада. 

По този метод главната версия остава " склоняване към самоубийство ". Към това сочат и показанията на разпитаните по случая. 

Нещо повече - в кръвта на Денис не са открити следи от опиати. След съдбовния 24 октомври стана ясно, че младият артист се е борил с паник офанзиви. В последните месеци преди гибелта си е бил и в сериозна меланхолия.

Въпреки компликациите обаче, Денис се е съпротивлявал. След гибелта му близки разкриха, че е посещавал евангелистка черква, а там е срещнал свещеник, който му оказал помощ да открие Бог. Именно той е служил и на погребението му, защото, както се знае, в Православието не е разрешено чиновниците да опяват умряли след самоубийство - каквато остава и главната версия за момента.

По-късно се твърдеше, че Теофиков е търсил помощта на ходжа, с цел да се избави от демони. Това по този начин и не беше доказано от близки на изпълнителя. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР