Изложенията МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД

...
Изложенията МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД
Коментари Харесай

Най-голямото бизнес събитие в София с наситена и богата съпътстваща програма

Изложенията МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ се трансфораха в най-голямото бизнес събитие в българската столица София. Тази година се чака растеж на посетителите до над 22 000 души, което подсигурява едно сполучливо осъществяване на бизнес форума.
За всички гости от 8 до 11 ноември ще бъдат разполагаем 6-те зали на Интер Експо Център с обща повърхност от 16 000 кв. м. Повече от 450 компании ще показват артикули и нововъведения от най-високо равнище. За поредна година Интер Експо Център и пет браншови организации - Асоциацията на месопреработвателите в България, Асоциацията на млекопреработвателите в България, Националният браншови съюз на хлебарите и сладкарите, Националната лозаро-винарска камара и Националната асоциация Хотел Ресторант Кафетерия – сплотяват старания и основават условия за бизнес.
Интересът на задграничните участници годишно е предизвикан от положителните благоприятни условия за настоятелен контакти, които дават изложбите, фактът, че на едно място намират среща всички браншове на хранително-вкусовата индустрия и хорека промишлеността, и не на последно място общото позитивно развиване на пазара в сектора.
Освен хилядите артикули, посетителите ще могат да се възползват и от богатата съпътстваща стратегия. България се готви за европейското си председателство при започване на 2018 година В тази връзка в залите на Интер Експо Център ще се провежда Форум „ Българските биопродукти по време на българското председателство на съвета на Европейски Съюз “.

Кулинария от най-високо равнище
Кулинарията е висша форма на изкуство, създаваща просвета на хранене. Поредно доказателство за това са провеждащите се влиятелни кулинарни събития. Националната подготовка на най-престижното съревнование за професионални готвачи Bocuse d’Or и GastronomiX - кулинарен конгрес за експерти, в който одобрени български и международни престижи в професионалната кухня и ресторантьорството предават знанията и опита си на свои сътрудници.
Пица – да, обичаме я всички!
По време на Международен пица шампионат ще може да се следят пицари от България, Италия, Франция, Испания, Полша, Русия, Румъния, Сърбия, Англия, Германия и други страни. Събитието ще даде опция на всички участници да покажат своите умения в три съществени категории: класика и наполетана, креатива и романа и пица акробатика.
Изложенията, които провокират бизнеса за повече
МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ са изложбите, които могат да се похвалят като най-мащабното бизнес събитие, за който и да е бранш на стопанската система в българската столица и второто по величина в България. Двустранни срещи в границите на Българо-румънски бизнес конгрес основават нови партньорства.
Съпътстващата стратегия се добавя от съревнование за феновете на напитките от кафе – Български бариста шампионат. Майсторите на кафе продуктите творят „ чудеса” за небцето и очите. 10 от най-хубавите български баристи ще премерят сили, като спечелилият ще завоюва купата Български бариста първенец за 2017 година и правото да съставлява страната ни на Световните финали в Италия през 2018 година Презентация та тематика Шоколад и вино ни води по тайнствените стъпки на шоколадовото прелъщение и обичаната напитка - посвещаване на аудиторията в тайнството на тяхното съчетаване.
Дегустация под мотото „ Здрави и мощни от дребни “, проведена от Съюза на преработвателите на плодове и зеленчуци, ще покаже на най-малките гости какъв брой потребни и вкусни са плодовете и зеленчуците.
Конференцията Kosher & Halal Certifications: a passport to export, проведена от Гръцката интернационална бизнес асоциация ще запознае експертите със спецификите на този тип произвеждане.
И несъмнено, не напоследно място би трябвало да споменем и Конкурс Златен орден с диплом за качествени и истински пазарни артикули и/или адитиви, който тази година ще означи своето десето издание.
Очакваме Ви на най-големия бизнес конгрес в Югоизточна Европа през тази година от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център – София. Всички вести за ревютата следете в уеб страницата - http://food-exhibitions.bg

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР