Изложенията МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО,ИНТЕРФУД &

...
Изложенията МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО,ИНТЕРФУД &
Коментари Харесай

Машините се съсредоточават върху технологиите за обработка, обслужващи хранително-вкусовата промишленост

Изложенията МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО,ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ ще показват разнообразни типове машини, които се ползват в модерните индустриални процеси на всяка сполучлива компания. Най-голямото B2B събитие в хранително-вкусовата индустрия и хорека бранша ще се организира от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център - София.

450 компании ще предложат своите артикули, оферти и решения на бранша в 6 изложбени зали. Интер Експо Център ще посрещне над 150 нови изложители и 80 задгранични участници. Фирми от Аржентина, Белгия, Англия, Австрия, Гърция, Испания, Италия, Полша, Португалия, Република Корея, Тайланд, Холандия, Украйна, Иран и Южна Африка ще донесат технологии и обичайни артикули от цялостен ​​свят.

Машини за сполучлив бизнес

Изложенията ще показват решения за пакетиране и преправка на хранителната индустрия. Най-компактната машина MultiFresh ™ - R 105 MF, която е стопански дейно решение за производството на висококачествени кожени опаковки, може да се види и на ревютата. Работи с фолио, ситуирано надолу, с дебелина до 350 м. Основният модел има същото техническо съоръжение като огромните модели, заради което R 105 MF дава опция на дребните производители да стартират да създават вакуумни опаковки.

Иновативни хрумвания за ценови етикети

Някои от международните водачи ще показват цялостни решения за идентифициране и персонализиране на значки и пластмасови карти. Те дават отговор на разнообразните условия на дребни, самостоятелни търговци на дребно, както и на огромни търговски обекти. Решенията Edikio са особено създадени за потребностите на пекарни, месари, мандри, рибни магазини, сладкарници, търговци на вино и супермаркети. Тези решения спомагат за основаването на професионален облик на витрините и акцентират продуктите, без да ги покриват. Благодарение на новото решение за печатане на ценови етикети на пластмасови карти Evolis, търговците на дребно могат да съкратят времето си, с цел да актуализират информацията за продукта и да реализират съвременен, подреден външен тип на продуктите за проявление.

МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД &ДРИНКи СИХРЕ е бизнес платформа, свързваща индустриалните решения с компании за потребителски артикули. Българският съюз на преработвателите на плодове и зеленчуци и техните членове ще показват огромно многообразие от пресни и консервирани артикули без консерванти, оцветители и аромати.

Оборудване за кулинарни специалисти

Събитието дава опция да се срещнете на едно място с хранителната индустрия и хорека бранша. Всички гости на изложбите ще имат опция да разширят бизнеса си.

По време на четирите изложбени дни, от 8 до 11 ноември, над 22 000 експерти се чака да посетят МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО,ИНТЕРФУД &ДРИНК и СИХРЕ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР