Изложение Туризъм ЕКСПО - Дестинация Варна бе открито официално днес

...
Изложение Туризъм ЕКСПО - Дестинация Варна бе открито официално днес
Коментари Харесай

Откриха изложение Туризъм ЕКСПО – Дестинация Варна“

 Изложение " Туризъм ЕКСПО - Дестинация Варна " бе намерено публично през днешния ден от кмета на Варна, Франк Кванте - изпълнителен шеф на " Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт " АД, Павлин Косев – ръководител на Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите.

Истинско предизвикателство е да приказваме през днешния ден за новите бизнес модели в туризма - в изискванията на международна пандемия. Затова приветствам уредниците за силата и куража да провеждат и осъществят това събитие, разяснява кметът. Той изрази убеденост, че с помощта на положителната връзка и съдействие сред туристическия отрасъл, локалната и държавна власт, рецесията ще бъде преодоляна, а секторът - възобновен.

" 2020 година бе тежка за международния туризъм, само че през днешния ден в ревюто ще се включат и притежателите и мениджърите на хотели, които изпращат сполучлив сезон. Те ще споделят своя опит и ще приказват по какъв начин са създали това.  Всички приказват за пагубна година, по какъв начин туризмът е на колене, по какъв начин един бранш ще се заличи, а това изрично не е правилно. Туризмът е бизнес, който покачва имунната система на нас и нашите фамилии “, съобщи Павлин Косев, уредник на събитието.

Сред обсъжданите тематики на форума са " Бъдещето на туристическия бранш през погледа на националната и локална власт ", " Новите Covid трендове във въздушния трафик и какво да чакаме в чартърните стратегии през 2021 " и др.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР