Изложбата Етюд-и-те на София. Тайната Коледа“ е много интересна, тъй

...
Изложбата Етюд-и-те на София. Тайната Коледа“ е много интересна, тъй
Коментари Харесай

Иван Шишиев: Основната идея на Етюд-и-те на София е да показва колко красива е София

Изложбата " Етюд-и-те на София. Тайната Коледа “ е доста забавна, защото вътре съм вкарал някои фрагменти от преди доста години и безусловно последният паднал сняг. Това сподели в утринния блок " Добро утро, България “ на Радио " Фокус “ Иван Шишиев, " Етюд-и-те на София “. " Така че вътре сплотявам доста фрагменти, има много забавни изненади. Но най-важното е, че самите фрагменти ще бъдат с благотворителна цел. Парите ще бъдат дарени на Фондация " Дивите животни “. Коледа е и няма нищо по-хубаво от това да даряваме бъдеще било на дребните животинки, било на всеки един от нас “.

Очаквам всички довечера в " Кафе 1920 година “ - едно прелестно място, което аз съм си избрал като щаб на моите творби, изясни Шишиев. " Самата галерия ще продължи до края на годината, само че с всеки минал ден ще понижава, доста от хората отиват и взимат фотоси за дарове. “

Входът за изложбата е свободен, аз съм съперник да се заплаща, с цел да се вижда изкуство, добави създателят. " Тази година изложбата се финансира по Програмата на НФК за креативен стипендии, тъй че голяма признателност и на тях “.

Изненадите с " Етюдите на София “ не свършват дотук, изненада ще има на самата Коледа, на 25 декември рано сутринта, тя е готова дружно с издателство " Колибри “, само че с цел да схванат повече, хората ще би трябвало да се разходят рано сутринта в града, изненадите ще се намират около статуите на писателите в София, тъй че просто хората да се разходят рано сутринта, описа Шишиев. " Ще ме видите в ролята на Дядо Коледа. Моето амплоа в последните 2 година е да слагам тези изненади. “

Основната концепция на " Етюд-и-те на София “ е да демонстрира какъв брой красива е София, за какво би трябвало да се гордеем, че сме в България, какво са създали хората преди нас с архитектурата, с изкуствата, а и да надграждаме остарялата хубост, с която е изпълнена града ни, съобщи Шишиев. " Трябва да имаме в себе си малко добрина и малко позитивност всеки Божи ден. Вярвам в положителното на всичко, което ни заобикаля. Може би би трябвало да бъде Коледа всеки ден в сърцето ни, както споделя Дикенс “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР