Изложба с макети на български архитектурни паметници е подредена в

...
Изложба с макети на български архитектурни паметници е подредена в
Коментари Харесай

Представиха изложба с макети на български архитектурни паметници

Изложба с макети на български архитектурни монументи е подредена в Младежки дом на Варна. Експонатите са участници в IX Национален конкурс „ Българските архитектурни монументи в макети”, който е неповторим за страната.

Конкурсът се провежда годишно от Министерството на образованието и науката, Регионално ръководство на образованието – Варна, Община Варна, ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна, и е включен в Националния календар на МОН за изяви по ползи на деца и възпитаници и в Мерките за протекция на деца с изявени способности.

Знамена-реликви на българските опълченци гостуват във Варна Конкурсът е отдаден на Националния празник на България 3 март.

През тази годината тематиката, по която работиха участниците е "Наследството на Колю Фичето ". За оценяване са постъпили общо 37 произведения от цялата страна, сочи статистиката на уредниците. Председател на журито е инж. Севдана Таушанова. Конкурсът дава опция да се направи обзор на уменията и сръчността на децата, които те са получили в учебните и извънучилищни форми на образование.
14 14 14 14

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР