Изложба на макети на военна и цивилна техника, разделени по

...
Изложба на макети на военна и цивилна техника, разделени по
Коментари Харесай

Макети на военна и цивилна техника представят в старата столица

Изложба на макети на военна и цивилна техника, разграничени по категории съгласно историческия интервал, за който се отнасят, ще бъде показана във Велико Търново. Тя е част от ревюто „ Манда модел Експо 2021 ", което ще се организира на 25 и 26 септември. Посетителите на събитието ще могат да видят умалени копия на самолети, танкове, кораби и фигури на хора и животни. Ще има и цели исторически подиуми под формата на диорами.

Тазгодишното издание ще бъде юбилейно и ще събере всички направени досега планове, измежду които и емблематични модели, представяни през годините. Изложението ще се организира в залата в Европейския информативен център на болярския град. В края на проявата всички участници ще получат документ, ще има и награди от уредниците.

Събитието ще се организира в условия, отговарящи на повишените условия поради Covid 19 в България, прецизират уредниците. Началото ще бъде обещано в събота сутринта в 10 часа.

" Манта Модел Клуб " е основан през 2011 година за да разпространява моделизма измежду децата и младежите и да провежда изложения за феновете на забавното занимание.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР