Излизайте от водата и гласувайте за мен. Това е настоял

...
Излизайте от водата и гласувайте за мен. Това е настоял
Коментари Харесай

Нетаняху натиска плажуващи да излизат от водата и да ходят да гласуват за него

Излизайте от водата и гласувайте за мен . Това е настоял израелският министър председател Бенямин Нетаняху пред хора, които са отишли на плаж на брега на Средиземно море по време на изборния ден в Израел, оповестява " Ройтерс ".

Носейки спортно яке върху риза и заобиколен от бодигардове в костюми и вратовръзки, Нетаняху отишъл на плажа Полег, северно от Тела Авив, като разгласява видео от молбата си в профила си в " Туитър ".

" Ако желаете да продължите с " Ликуд " и мен, тогава би трябвало да отидете да гласувате ", декларирал той, имайки поради дясната партия, която той управлява, допълвайки: " Отидете на плаж по-късно . "

לפיד וגנץ מובילים עלינו. הם מנצחים! יאיר לפיד יהיה ראש ממשלה והוא יקים ממשלת שמאל עם מרצ, העבודה והמפלגות הערביות. צאו מהמים, צאו מהקניונים, צאו מהבתים. תצביעו מחל לליכוד. חייבים לסגור את הפער. חייבים להציל את הימין. תתעוררו! pic.twitter.com/dud3nn06nr
— Benjamin Netanyahu (@netanyahu) April 9, 2019
В противоположен случай, настоял израелският министър председател, тези, които се любуват дневно на плажа, ще се " разсънят на следващия ден сутринта " и ще открият, че го е заместил ляв министър председател .

Изборният ден е формален празник в Израел, като учебните заведения и офисите са затворени. Също по този начин времето е било топло и слънчево, а откакто изборните секции затварят чак в 22 часа, гласоподавателите имаха доста време хем да отидат на плаж, хем да гласоподават.
 Активността на арабите на изборите в Израел най-ниска от десетилетия Обновена
Активността на арабите на изборите в Израел най-ниска от десетилетия

" Избирателната интензивност в арабската общественост е нещо, което в никакъв случай преди не сме виждали "

Нетаняху написа по-късно в " Туитър ", че е свикал незабавна среща на предизборния си щаб, с цел да обсъдят ниската изборна интензивност в крепостите на " Ликуд " в съпоставяне със сериозната интензивност в " бастионите на левицата ".

Официални данни, оповестени от Централната изборна комисия на Израел, демонстрират, че изборната интензивност към 18 часа е била 52 % , което е с 2,6 % по-слабо в съпоставяне със същия интервал на предходните избори през 2015 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР