Излизането от България може да се окаже невъзможно след отпадане

...
Излизането от България може да се окаже невъзможно след отпадане
Коментари Харесай

Излизането от България може да се окаже невъзможно, ако имаме неплатени актове

Излизането от България може да се окаже невероятно след отпадане на карантината, в случай че имате неплатени пътни санкции. Това плануват от Министерството на вътрешните работи, съобщи Нова тв.

Такъв пилотен план към този момент работи на изхода към Сърбия, ГКПП Калотина. Вътрешният министър Младен Маринов бе на място, с цел да инспектира подхванатите ограничения и организация на работа преди предстоящото интензифициране на трафика през пункта в идващите месеци.

На този стадий, поради въведените гранични рестрикции, ГКПП-Кулата е вторият по натовареност граничен пункт, след Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост-Видин. Към момента на денонощие на вход и излаз минават 2 400 тежкотоварни и към 700 леки автомобила. Същевременно се чака и засилен трафик през пункта поради идния летен туристически сезон.

Министър Маринов инспектира хода на реконструкцията на ГКПП-Кулата и разиска с управлението на граничния пункт елементи, които биха облекчили трафика и пътуващите - увеличение на трасетата, продължение на положителната процедура от предходната година посредством мобилни устройства да се ревизират персоналните документи на пътуващите в рейсове, организация на граничните екипи.

На място бе разисквана и възможността в къси периоди да проработи изнесен терминал за инспекция на неплатени наказания по фишове и наказателни постановления за нарушавания на ЗДвП. Такъв към този момент е конфигуриран пилотно на ГКПП-Калотина и от 3 юни досега са засечени 1722 неплатени фиша на стойност ‪205 290 лева

На граничния пункт " Кулата " работят и взаимни екипи за противопоставяне на контрабандата, в които са включени чиновници на ГДГП, Агенция „ Митници “ и на Национална агенция за приходите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР