Излизането на страната от ЕС e начало на нов етап

...
Излизането на страната от ЕС e начало на нов етап
Коментари Харесай

Джонсън: Brexit не е край, а началото на нов етап от живота ни

Излизането на страната от Европейски Съюз e начало на нов стадий в живота на всички британци, който би трябвало да мине под знака на обединяването и обновлението.
Това съобщи в особено послание към нацията английският министър председател Борис Джонсън. Това бе направено един час, преди Англия публично да напусне Европейски Съюз, където тя бе 47 години.
„ Най-важното нещо, което си коства да се каже  днес, е, че това не е край, а начало. Това е този миг, когато идва зазоряването и завесата се подвига за началото на ново деяние. Това е моментът за същинско национално обновяване и изменение ", споделя се в обръщението му му.
Според премиера би трябвало да се отстранят разликите в развиването на другите райони на страната. „ Това е зората на нова епоха, в която повече няма да се съгласяваме, че опциите за вас и вашите фамилии да зависят от това в коя част на страната живеете.
Това е оня миг, когато започваме да се сплотяваме и да излизаме на ново ниво. Нашата роля като държавно управление, моята работа е да обединим нашата страна и да поведе напред ”, означи Джонсън.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР