Излизането на Навалная на световната сцена беше белязано от прочувствен

...
Излизането на Навалная на световната сцена беше белязано от прочувствен
Коментари Харесай

Юлия Навалная сред най-влиятелните личности на списание „Тайм“ за...

Излизането на Навалная на международната сцена беше белязано от трогателен миг на Мюнхенската конференция по сигурността, където тя се обърна към аудиторията единствено няколко часа откакто научи за гибелта на брачна половинка си. В демонстрация на храброст и мощ тя осъди лъжите и жестокостта на съветското държавно управление, като даде обещание да продължи битката на Алексей за правдивост и народна власт.

„ За положителното на хората по света, Юлия Навалная към този момент е поела своята лична лидерска роля на международната сцена. Навалная даде обещание да продължи битката на брачна половинка си за правдивост и господство на закона, давайки нова вяра на тези, които работят против корупцията и за свободна, демократична Русия “, написа Камала Харис, демократ и вицепрезидент на Съединените щати.

„ Тя показва изключителна неустрашимост и мощ. От оня ден в Мюнхен Навалная се трансформира освен в знак на демократичните полезности, само че и в самоуверен герой за тях. Съединените щати са с нея и с всички, които се борят за независимост и народна власт “, добави Харис.

Като отличи Юлия Навална измежду най-влиятелните хора на 2024 година, списание „ Тайм “ похвали освен нейната персонална мощ, само че и груповата резистентност на борещите се за народна власт по света. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР