Излизаме за победа, за нас е жизнено необходима, каза на

...
Излизаме за победа, за нас е жизнено необходима, каза на
Коментари Харесай

Херо: Няма невъзможни мачове, в България всеки може да бие и да загуби от всеки

" Излизаме за победа, за нас е витално нужна ", сподели на конференция през днешния ден наставникът на Спартак (Варна) Димитър Димитров-Херо преди срещата от 21-вия кръг на efbet Лига сред неговия отбор и Ботев (Враца). 

" Така се случиха нещата, че всеки мач би трябвало да играем за победа и всеки мач има напрежение у футболистите, откакто правят оценка значимостта и смисъла на този мач ", разяснява още експертът. Той изясни, че пред тима няма друга опция и би трябвало да търси максимума освен в този мач, само че и във всеки един. 

Херо уточни, че тимът на Ботев е разучен. " Те има дълга и равностойна пейка, също така Тодор Киселичков е бил помощник-треньор няколко месеца в Ботев (Враца) и имаме задоволително информация от него. Ботев са много сериозен тим ", сподели още треньорът. 
 Основен футболист на Спартак (Варна) пропуща дуела с Ботев (Враца) Основен футболист на Спартак (Варна) пропуща дуела с Ботев (Враца)
Смяната на Ромееш Ивей в последния мач беше насилствена, той получи някаква травма, уповавам се да отшуми и за мача да е подготвен, сподели Херо и добави, че към този момент единственият кадрови проблем в тима е той. 

" Не желая да разясня в тактическо връзки какви са нашите хрумвания. Съобразяваме се с характерностите на всеки един футболист, с цел да можем да използваме максимума на капацитета в съответния мач, който ни следва да играем. 
 Спартак (Варна): Да осъществим стадиона до дъно! Победа непременно Спартак (Варна): Да осъществим стадиона до дъно! Победа непременно
Аз мисля, че до момента в който имаме теоретически шансове би трябвало да се борим, за мен няма невъзможни мачове, мисля, че в България всеки може да бие всеки и да загуби от всеки ", заключи Димитър Димитров.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР