излиза за нова европейска битка тази вечер. Червените се изправят

...
излиза за нова европейска битка тази вечер. Червените се изправят
Коментари Харесай

НА ЖИВО Лига Европа: ЦСКА - Б36 Торсхавн

излиза за нова европейска борба довечера. " Червените " се изправят против Б36 Торсхавн от Фарьорските острови в мач от третия квалификационен кръг на шампионата Лига Европа.
До момента възпитаниците на Стамен Белчев се оправиха с малтийския Сиренс (2:1) и беларуския БАТЕ Борисов (2:0).
Срещата ЦСКА - Б36 Торсхавн ще .

 Има ли инфектирани с ковид в ЦСКА преди евромача на алените? Има ли инфектирани с ковид в ЦСКА преди евромача на " алените "?
Днес старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев даде конференция, след което дружно с тима се насочи към базата в Панчарево за лагер...
Преди мача
Българският отбор е абсолютният любимец за срещата, само че неколкократно техният треньор акцентира, че няма да допусне никакво подценяване, тъй като в дуелите от Европа всичко е допустимо.
Трябва да се има поради, че Б36 към този момент се оправи с 3 отбора. Отборът от Фарьорските острови преодоля поредно Сейнт Джоузефс (Гибралтар) след победа с 2:1 като посетител, Левадия (Естония) след 2 цялостни обрата и продължения, както и Дъ Ню Сейнтс (Уелс) след гол в последните секунди на продълженията и последвали осъществявания на дузпи.
От своя страна ЦСКА продължава тежката си стратегия от по два мача на седмица, като също така и във вътрешното състезание има конфликти против грандовете. След като игра против Лудогорец преди дни, то в неделя на отбора следва мач с Локомотив (Пловдив).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР