Излиза първото класиране за прием в столични гимназии Готово е

...
Излиза първото класиране за прием в столични гимназии Готово е
Коментари Харесай

Излезе първото класиране за прием в гимназиите

Излиза първото класиране за банкет в столични гимназии Готово е първото класиране за кандидатстването след 7-ми клас .

Къде е признат ученикът може да се види на електронната платформа . За влизане в персоналния профил на ученика са нужни входящият номер и кодът за достъп от служебната записка за явяване на изпитите.

Записването на признатите възпитаници или подаването на заявки за присъединяване във втори стадий на класирането е до 16 юли в това число. Второто класиране би трябвало да излезе до 18 юли.
 БГНЕС
Ако родителите утвърждават класирането на детето си, би трябвало да го запишат . Това става в учебното заведение, в което то е признато, с оригинала на свидетелството за приключено главно обучение и оригинал на здравно удостоверение, в случай че е признато в професионална паралелка.

Ако родителите не харесват мястото, а желаят по-добро класиране, следва да подадат заявление за присъединяване във второ класиране в учебното заведение, в което ученикът към този момент е признат. Тогава желанията не се пренареждат, а той ще има опция или да се придвижи в по-предно предпочитание, или да остане на мястото, където към този момент е класиран.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР