Излезлият миналата година iPhone X едва ли може да остави

...
Излезлият миналата година iPhone X едва ли може да остави
Коментари Харесай

Бъдещият убиец на iPhone X от Xiaomi учудва със своята производителност

Излезлият предходната година iPhone X надали може да остави някого безучастен. Не са изключение и редица китайски производители, които интензивно работиха и не престават да работят върху свои модели – претендент “убийци” на този телефон.
Но напълно скоро би трябвало да излезе смарт телефонът Xiaomi Mi Mix 2S , който е усъвършенстван модел на Mi Mix 2, излязъл предходната есен. Днес този смарт телефон бе тестван в известния бенчмарк AnTuTu, с което освен се удостовери неговото битие, само че и стана известно какво е неговото бързодействие.



Смартфонът с кодово име Polaris, който в действителност е Xiaomi Mi Mix 2S, съумя да реализира в AnTuTu цели 270 461 точки , като това е един от най-хубавите индикатори на пазара на мобилните устройства, и учуди всички със своята продуктивност.



Този резултат е реализиран с помощта на 10 nm процесор Qualcomm Snapdragon 845 с тактова периодичност 2,8 GHz, който е с към 25% по-мощен от Snapdragon 835, употребен в класическия модел Mi Mix 2.



Новият чип е с 30% по-икономичен от предшественика си и Xiaomi Mi Mix 2S и ще радва потребителите и с доста дългата самостоятелна работа на смарт телефона.

Известно е, че Xiaomi Mi Mix 2S доста ще наподобява на iPhone X с типичната “моновежда” на предния панел, където са ситуирани най-различни датчици.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР