Излезе програмата за четвъртия ден на квалификациите за основната схема

...
Излезе програмата за четвъртия ден на квалификациите за основната схема
Коментари Харесай

Стана ясно кога ще се изиграе отложеният мач на Костова

Излезе програмата за четвъртия ден на квалификациите за главната скица на Откритото състезание на Австралия. Българската тенисистка Елица Костова ще излезе във втория мач на Корт №5 във втория кръг на пресявките против поставената под №10 Дениса Алертова (Чехия). Двубоят трябваше да се състои ден по-рано, само че поради неприятните атмосферни условия в Мелбърн бе отсрочен. Така Костова ще се опита да премине в последния трети кръг на квалификациите тази нощ. Преди мача на българката би трябвало да се доиграе дуелът Дъкхий Лий (Южна Корея) - Франк Данчевич (Канада). Двамата си размениха по един сет преди прекратяването - 4:6, 7:6 (8).

Двубоят сред Данчевич и Лий стартира в 1,00 часа през нощта българско време в петък против събота и по-всяка възможност към 2,00 часа ще пристигна време и за срещата на Костова.

Припомняме, че първата ракета на България Виктория Томова съумя да изиграе и да завоюва мача си от втория кръг на квалификациите, разбивайки с 6:2, 6:2 поставената под №2 рускиня Евгения Родина. Сесил Каратанчева пък отпадна трагично в първия кръг, като пропусна и мачбол.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР