Излезе първият тийзър на новия шпионски трилър, наречен Argylle, в

...
Излезе първият тийзър на новия шпионски трилър, наречен Argylle, в
Коментари Харесай

Хенри Кавил звезда в нов шпионски трилър

Излезе първият тийзър на новия шпионски трилър, наименуван " Argylle ", в който основната роля е поверена на Хенри Кавил.


Освен звездата от филмите за Супермен и сериала " Магьосникът ", във кино лентата вземат участие още Брайс Далас Хауърд и Сам Рокуел, както и неудържим сив котарак.

Официалният синопсис гласи: „ Ели Конуей (Хауърд) е самотна писателка на шпионски романи, която обича да прекарва нощите с компютъра и котката си Алфи. Но когато събитията от нейните книги за тайния сътрудник Аргайл стартират да отразяват действителността, спокойните й нощи остават нещо от предишното. Придружена от Ейдън (Рокуел), разузнавач с котешки алергии, Ели пътува по света, пробвайки се да бъде една крачка пред убийците, до момента в който границата сред нейния фиктивен и действителен свят се размива.

Във кино лентата вземат участие още Брайън Кранстън, Дуа Липа, Джон Сина, Самюел Л. Джаксън и Катрин О " Хара.

„ Имах потребност от някой, който е роден да играе Джеймс Бонд, и това е Хенри, и тогава бях притеглен от Бонд “, сподели режисьорът Матю Вон пред The Hollywood Reporter предходната година. „ Той е огромен екшън воин. Той е изцяло друг от „ Kingsman “ (вторият филм на Вон) “, добави той.

„ Argylle “ пизлиза по кината на 2 февруари идната година. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР