Излезе официално изявление, свързано със здравословното състояние на Михаел Шумахер.

...
Излезе официално изявление, свързано със здравословното състояние на Михаел Шумахер.
Коментари Харесай

Излезе официална информация за здравословното състояние на Шумахер

Излезе публично изказване, обвързвано със здравословното положение на Михаел Шумахер. Легендата се възвръща към този момент близо 6 години от мозъчни контузии, които лекарите първоначално смятаха за необратими. Те бяха получени при ски случай в Алпите през 2013 година, съобщи Gong.bg.

Сабине Кем, персонален импресарио и дългогодишна фамилна другарка на фамилия Шумахер, излезе с изказване по тематиката.

„ Здравето на Михаел не е обществена тематика. Няма да разясня положението му в елементи. Искаме да запазим всичко към него в най-тесен кръг. Бих посъветвала почитателите да не имат вяра на нищо, написано в медиите. Никоя от тях няма нужната информация за това. Благодарим ви и от негово име за търпението и разбирането ”, сподели Сабине пред мeдиите в Швейцария.

Тя разкри още, че Шумахер е извънредно сензитивна персона. Не харесвал въобще да бъде в заглавията и е избягвал обществени изяви и преди случая.
Мениджърът прикани да не се има вяра на никакви фотоси, които „ изтичат ” в обществени мрежи и по жълтите издания по света. Кем загатна, че снимки на Михаел от възобновяване му не са излизали от имението в Гланд, където е той от близо 6 години.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР