Излезе новият албум на Карла Бруни "French Songs" и по

...
Излезе новият албум на Карла Бруни "French Songs" и по
Коментари Харесай

Карла Бруни към Саркози: Ако ми изневериш, ще те убия


Излезе новият албум на Карла Бруни "French Songs" и по този мотив пред микрофона на Europe 1 някогашната първа дама на Франция напомни заглавието му "Stand by your man".

Карла Бруни изясни, че не понася и не би толерирала невярност от страна на нейния брачен партньор, някогашния президент на Франция Никола Саркози. "Ако да вземем за пример моят човек ме мами, ще го убия". Очевидно с това изявление френският политик към този момент е предизвестен, тъй че дано да внимава, разясняват от списание ELLE.

Не за първи път Карла Бруни се изрича остро по отношение на изневеряващите. През юни 2016 година в изявление за списанието Карла Бруни споделя: "Ще приема доста неприятно, то е ясно, в случай че схвана, че мъжът ми ми изневерява. Мога да стигна до крайни дейности, като да вземем за пример да му прережа гърлото или да му отрежа ушите до момента в който спи".

Очевидно е обаче, че в любовта сред нея и Никола Саркози 10 години след запознанството им продължава да е безоблачна.

"С мъжът ми открих нещо, което не имах вяра, че в миналото ще изживея, беше същински гръм от ясно небе, като в любовните романи. Станах...съпругата на класическата двойка, по този начин както в никакъв случай не смятах да стана", изяснява Карла Бруни.

Преди няколко седмици пред "DailyBeast" тя прецизира: "Преди в никакъв случай не се бях омъжвала, тъй като не обичам да неистина. Бракът е явен контракт, той включва честност, да бъдеш до обичания в същински сложните моменти на живота. Това е същински ангажимент". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР