Излезе дългоочакваният сингъл на Галин – „112“. Песента е по

...
Излезе дългоочакваният сингъл на Галин – „112“. Песента е по
Коментари Харесай

Мартина Юрукова вдига рейтинга на Галин

Излезе дълго чаканият сингъл на Галин – „ 112 “. Песента е по музика и текст на Галин и Веселин Николов, а аранжиментът – на Деян Асенов. Певецът показа песента в формалния канал на музикална компания “Пайнер “ в YouTubehttps://www.youtube.com/watch?v=gq0QbIHycg4 и единствено за дни парчето беше гледано над 500 000 пъти.

В новото си видео изпълнителят е показан в много друга светлина, както образно, по този начин и музикално. Песента се отличава с автентично и цветно лъчение, което кара феновете да танцуват под звуците на “112 “. За неговата реализация Галин се довери на режисьора Георги Марков, а особено присъединяване в фрагментите има плеймейтката Мартина Юрукова, която феновете към този момент познават от “На Египет Фараона”. Впечатление прави още модерната и много друга визия на Галин, който показва, че не се опасява да опитва, както музикално, по този начин и образно.

Междувременно оценките за песента сами приказват за капацитета на “112 “ да се трансформира в шлагер на Лято 2018. “Браво, песента още от първо слушане ме сграбчи. Силно имам вяра, че напълно скоро ще пристигна този ден, в който българската музика ще се слуша и знае по целия свят “, “Тази ария ме кара да крещя колата за спешна помощ “, “Галин отново избухна с шлагер! Ще гърми в нощните заведения “, “Нещо друго и ужасно. Браво, Галине, продължавай тъкмо в този дух нагоре към международната сцена “, “Галин в последно време ме изненадва с планове на международно равнище. Браво! “, “TОООП!!! Фараона разруши още веднъж с шлагер “ – са единствено някои от първите мнения.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР