Излекувалият се от коронавирус най-добър български тенисист Григор Димитров се

...
Излекувалият се от коронавирус най-добър български тенисист Григор Димитров се
Коментари Харесай

Григор Димитров се завърна на корта, но записа тежка загуба

Излекувалият се от ковид най-хубав български тенисист Григор Димитров се завърна на корта, само че претърпя кошмарна загуба от Ришар Гаске с 10:15, 10:13, 11:14, 10:17 в мач от демонстративния шампионат Ultimate Tennis Showdown. Французинът имаше самодейността във всяка една от четирите елементи и с помощта на мощния си сервис и по-концентрирана игра разруши Димитров по много нетрадиционните за тениса правила.

Надпреварата се организира в академията на треньора Патрик Муртоглу във Франция покрай град Ница и е любопитна с много ексцентричния си за класическите правила формат. Всеки дуел е разграничен на четири четвъртини с дълготрайност от по 10 минути всяка. Победител във всяка от тези елементи става тенисистът, отбелязал повече точки, а победител в мача – играчът със извоювани повече четвъртини. Ако се доближи до тъждество 2:2 елементи, се играе решителна пета, която се взема на правилото на „ неочакваната гибел “ – първият тенисист, записал две следващи точки, е победител.

Турнирът е с дълготрайност от две седмици, като играчите са разпределени в две групи от по четирима. Тази събота и неделя ще се изиграят първите дуели, като Григор Димитров ще се изправи на следващия ден от 21:30 часа против испанския деец Фелисиано Лопес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР