Излагацията в "Черешката на тортата" няма край. Плеймейтката Нора Недкова

...
Излагацията в "Черешката на тортата" няма край. Плеймейтката Нора Недкова
Коментари Харесай

Пореден резил в Черешката на тортата

Излагацията в "Черешката на тортата " няма край. Плеймейтката Нора Недкова посрещна гостите си в безценен ресторант в столицата и още когато им сервира салата, те бяха шокирани от съвършения й тип и незабавно установяваха, че най-вероятно не я е направила тя.



Недкова безочливо излъга, че е приготвила цялата вечеря сама за 30 минути, а закъсня за самата вечеря най-малко с толкоз. На гримьора Валентин Кулагин това не му убегна.

"Гримът най-вероятно ще й отнеме най-вече време. Тъй като аз съм я гримирал и съм я виждал без него, мога да кажа, че има последна потребност от това ", присмя се Кулагин.

Още с посрещането на гостите си Недкова спретна скандал на режисьора Люси Иларионов.

"Абе, Люси, какво ти става, за какво ме нападаш? Аз не съм ти жена, ще ме чакаш ", по този начин отговори плеймейтката на плахия въпрос на Иларионов дали ще им сервира храна.

Недкова избра да пие алкохол, пред това да сервира храна на гладните си посетители.

"Аз пък желая да седна да си пийна ", съобщи плеймейтката.

Видимо пийналата Нора реши да не се съобрази с вкусовите желания на някой от госите си и сервира морски блага.

Докато Нора сервира главното ядене гримьорът побърза да се подиграе още веднъж с нея. Той очерта устните си с мрачно червило и сподели, че желае да е в звук с плеймейтката, като даже я попита дали й харесва. Тя пренебрегва държанието му, само че наглостта на гримьора не спря до тук. След като Недкова сервира главното ядене, което бе октопод, Валентин съобщи демонстративно, че няма да го яде.

Плеймейтката взе чинията му и сподели "Естествено, че няма да ядеш от храната ми " и я отнесе надалеч от него. Разбира се, гаврата не стопира до тук. Докато се хранят всички посетители, Кулагин имаше задоволително време, с цел да огледа естествения бюст на Недкова.

"Цицата ти излиза от роклята. Не стига, че е дребна, пък и излиза ", изсмя се той като не смути никого, защото очевидно Люси, Борислава, Нора и Алфредо привикнаха с нелепите му изявления.



Накрая на предаването Нора трябваше да направи изненада на гостите си - тя беше извикала врачка, което се оказа много автентично от нейна страна. Кулагин се отдели от колектива и сподели, че не желае да му се гледа. Люси се вбеси и се обърна към камерите:

"Пуснете този субект да пуши, апелирам ". Гримьорът не трепна и се обърна да слуша с интерес какво ще каже гледачката на гостите. Тя показа на Борислава и Люси, че ги чакат мощни години, в които ще реализиран нови цели.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР