Излъчването ѝ започва от 8 март на стандартна цена от

...
Излъчването ѝ започва от 8 март на стандартна цена от
Коментари Харесай

Стрийминг услугата HBO MAX идва в България

Излъчването ѝ стартира от 8 март на общоприета цена от 4.99 евро.
 
Най-новата стрийминг платформа на WarnerMedia идва в България на 8 март 2022 година, като от тази дата ще размени настоящата сега платформа HBO GO. HBO Max предлага цялостен нов свят висококачествено развлечение от Warner Bros, HBO, DC и Cartoon Network, Max Originals и доста други производители на наличие. Харакерно за стрийминг платформата е, че едни от най-новите филми на Warner Bros могат да се гледат в нея единствено 45 дни след стартирането им в киносалоните и без в допълнение възнаграждение.
 
При старта на HBO Max съществуващите HBO GO сметки, което оперира от дълго време в България, ще бъдат автоматизирано мигрирани към новата услуга и по този метод потребителите ще имат неотложен достъп до нея.  Услугата ще бъде налична и посредством определени мобилни оператори и сътрудници за разпространяване на телевизия, както и на специфичен уебсайт, от който може да се вземе абонамент.
 
HBO споделя за първи път и цената на новата услуга за пряк абонамент
 
В момента месечният пряк абонамент за HBO GO в България е 3.99 евро. Новата услуга HBO Max ще е налична против 4.99 евро на месец, при непосредствено абониране. За отпразнуването на идването на HBO Max, актуалните директни клиенти, които ще бъдат трансферирани автоматизирано към новата платформа ще заплащат понижена цена от единствено 3.30 евро на месец. Жестът дава на клиентите повече от 30% (или тъкмо 33%) непрекъсната отстъпка от месечната стойност, която е годна единствено, в случай че абонамента не се прекъсва. Нови клиенти, които се записват преди 31 март, също ще могат да се възползват от тази извънредна оферта, настояща за тях само в интервала от 08.03.22 до 31.03.22.
 
След 31 март, с изключение на общоприетия индивидуален месечен абонамент от 4.99 евро и непрекъснатата отстъпка за лоялни клиенти, ще бъде въведен нов годишен абонамент, предлагащ изключителна оферта за 12-месечен достъп на цената на 8 месеца. Неговата стойност е 39,90 евро.
 
„ Развълнувани сме да потвърдим, че на 8 март HBO Max идва в България. HBO Max е ново преживяване за стрийминг, предлагащо най-хубавото развлечение с истински сериали, филми, реалити формати, документалистика и детски стратегии от Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals и други на необикновено атрактивна цена – една от най-ниските за услугата ни в Централна Европа “, съобщи Кристина Сулебакк, общоприет управител на HBO Max за EMEA.
 

 
Ново в наличието
 
HBO Max ще предлага и достъп до филми на Warner Bros. единствено 45 дни след премиерата им в киносалоните. Сред заглавията, които ще бъдат налични от първия ден на платформата са Матрицата: Възкресения, Дюн и Методът Уилямс.
 
Сред новите сериали Max Originals са Станция 11, Миротвореца, втори сезон на Отгледани от вълци и The Sex Lives of College Girls. Европейските сериали към този момент също ще бъдат под марката Max Originals. Заглавията от континента, които  ще имат своята международна премиера в платформата, включват Животът и всичко останало (Todo Lo Otro), Камикадзе (Kamikaze), Похот (Lust), Рукс (Ruxx), След зимата (The Thaw), Доносникът (The Informant) и Гарсия! (Garcia!).
 
За първи път у нас в HBO Max ще има и реалити формати като  Expecting Amy, Finding Magic Mike, FBoy Island и Селена и основният готвач (Selena + Chef), които ще можем да гледаме с български надписи. Специалната детска секция KIDS ще бъде още по-богата и ще продължи да предлага Малки титани: в подготвеност!, Шантави рисунки, Стивън Вселенски: бъдещето I, Невероятният свят на Гъмбол, КоКомелон и още доста селектирани заглавия от Cartoon Network, Boomerang и други.
 
Приложение
 
Стрийминг услугата HBO Max ще бъде налична на разнообразни устройства и платформи, в това число настоящи модели смарт тв приемници смарт тв приемници (Samsung, LG и Android TV™), посредством стрийминг устройства (Apple TV 4K и Гугъл Chromecast™), игрови конзоли (PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One и Xbox Series X|S) мобилни и таблети (iPhone, iPad, iPod Touch и Android™) и онлайн на http://www.hbomax.com.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР