Изкуственият интелект ще промени всичко около нас, а трансформациите, които

...
Изкуственият интелект ще промени всичко около нас, а трансформациите, които
Коментари Харесай

Интелигентната галактика на Samsung и как да влезем в нея

Изкуственият разсъдък ще промени всичко към нас, а трансформациите, които към този момент виждаме в редица промишлености и сфери, са едвам началото. И едни от първите устройства, които ще яхнат вълната на граничещите със свръхестественото интелигентни технологии, несъмнено, са смарт телефоните.
 Samsung Galaxy S24, S24+ и S24 Ultra - по-умни, по-здрави и по-иновативни
Samsung Galaxy S24, S24+ и S24 Ultra - по-умни, по-здрави и по-иновативни

Какво ново ни предлага марката

Затова и напълно закономерно Samsung избра да трансформира тазгодишните си водещи модели в самобитна покана за всеки от нас към дълбините на изкуствения разсъдък. Galaxy AI е главният акцент в новите, с която корейският производител вкарва изкуствения разсъдък непосредствено в ръцете на потребителя.
 Снимка 657479

Моделите обаче печелят и от Galaxy AI екстрите, които тотално трансформират метода, по който употребяваме телефона си и вършат избора на ново устройство много елементарен.

Кой е моят модел

Galaxy S24+ e с малко по-голям екран и по-висока резолюция (6.7 инча, QHD+), до момента в който Galaxy S24 е по-компактен и лек (6.2 инча, FHD+).
 Снимка 657480

И двата телефона са с идентични процесори, създадени по четири-нанометрова технология, само че Galaxy S24+ идва с повече RAM за феновете на игрите и по-тежките приложения.

Камерите им са изцяло идентични и с ултраширок, необятен и телефото обективи с оптична стабилизация и оптичен зуум.

Galaxy S24+ идва и с по-голяма батерия от 4900mAh, до момента в който тази на Galaxy S24 е с 4000mAh, което е предстоящо, поради разликата в размерите на устройствата.
 Снимка 657481

Ако огромният екран и множеството RAM не са от определящо значение за нас, Galaxy S24 и Galaxy S24+ са на процедура взаимно заменяеми, като най-важното е, че и двете устройства се оправят еднообразно добре с немалкия пакет от Galaxy AI екстри.

Добре пристигнал в AI галактиката на Samsung

Казано в резюме, Galaxy S24 предлага редица екстри, които сме виждали в научно-фантастични филми.

Независимо дали става дума за работа, развлечение, пътешестване или креативност, Galaxy AI инструментите в серията Galaxy S24 ни дават цяла вселена от нови благоприятни условия, задвижвани от изкуствен интелект, а една от най-вълнуващите от тях се назовава Circle to Search with Гугъл.

Circle to Search with Гугъл
 Снимка 657478

Тази функционалност основава напълно нов метод на търсенето в интернет. Достатъчно е единствено да задържим хоум бутона на Galaxy S24 и да оградим това, което виждаме на екрана си, с цел да получим резултати за стремежи обект. Не е нужно да излизаме от приложението, в което сме, тъй като интерфейсът е изработен оптимално интуитивно и комфортно за прилагане в разнообразни обстановки.

Така да вземем за пример, можем елементарно и бързо да получим информация за даден обект или забележителност, до момента в който пътуваме, или пък да си преведем за секунди табела на непознат език.

Шопингът също се изстрелва в ново измерение чрез Circle to Search with Гугъл, тъй като можем мигновено да намерим дадена дреха от клипче или фотография на инфлуенсъра, който следваме.

Ако пък сме пред алтернатива какво тъкмо съставлява поднесения ни десерт в ресторанта, бързо може да разберем - снимаме, ограждаме с пръст или с писалката на телефона, или просто подчертаваме, и ето - резултатът е налице: Kouign-amann или сладка френска торта, направена от ламинирано тесто.

Преди всичко Circle to Search with Гугъл e много занимателна и футуристична екстра, а приложенията й са лимитирани единствено и само от... въображението ни. Коя е забележителността, около която минаваме? Просто питаме своя Galaxy S24.

Да приказваш на всички езици

Не по-малко завладяваща е и Galaxy AI функционалността за превод в действително време, която прибавя невероятна стойност към серията Galaxy S24. Присъствието й в телефона ни значи безусловно, че можем да беседваме с локалните където и да се намираме по света.

Засега се поддържат 13 езика ( или 17 с някои разновидности), само че в ерата на Galaxy AI е въпрос на време да бъдат обхванати повече езици.

Ако се тормозим да приказваме с някого очи в очи, Galaxy AI преводачът се поддържа и в текстова версия, при която дисплеят се разделя на две половини и всяка страна може да чете и написа на личния си език.

Срещите стават още по-приятни

Хората, които употребяват телефона си Galaxy S24 за работа, сигурно ще бъдат във екстаз, като научат, че работните имейли и записките в срещите остават в предишното.
 Снимка 657484

Galaxy AI прибавя във виртуалните клавиатури в новите телефони на Samsung оферти за бързи и добре звучащи имейли, като по този начин, вместо да си броим запетайките, можем да се фокусираме върху есенцията на известието и Galaxy АI да направи останалото.

Ако всеки ден ни се постанова да си пишем с десетки хора, тази екстра обезпечено ще ни спести време и ментален запас. С сходна лекост можем също да генерираме систематизирания и транскрипция на срещи и гласови бележки, защото Galaxy AI поддържа превръщане на тирада към текст.

Galaxy AI фотошоп за всички

Нещата стават в действителност забавни, когато заговорим за опциите за обработка и работа с изображения. Galaxy AI освен ни дава упътвания за идеалните настройки на дадена фотография, само че и ни разрешава тотално да променяме изображения, освен това единствено с няколко докосвания.
 Снимка 657486

Galaxy AI логаритмите в серията Galaxy S24 могат за секунди да генерират напълно нови и напълно реалистични обекти в фотосите ни, или пък да отстраняват такива, произвеждайки съвършено изглеждащо финално изображение.

Лесно можем да сменим фона си с различен, да наместим усмивката си или пък да махнем някой непотребен кичур от челото си. Това обаче са напълно ежедневни образци.
 Снимка 657485

В ръцете на същински създател Galaxy AI ни разрешава да сътворяваме същински шедьоври за себе си и за аудиторията си, тъй като опциите за креативност са безусловно неограничени.

Всичко това до скоро звучеше много необикновено в подтекста на смарт телефон, най-малкото поради компактния размер, който не допуска съществуването на сходен програмен продукт, характерен за огромен и мощен компютър. Годината обаче е 2024-а, бъдещето е в този момент и това е единствено началото.
 Снимка 657487

Серията е първият ни пълностоен досег с Galaxy AI в мобилно устройство в мащаба, в който ни го предлага Samsung. Оттук нататък не ни остава нищо друго с изключение на да приемем поканата за света на Galaxy AI и да открием нашия личен метод да вземем най-хубавото от него.
 Samsung Galaxy AI и милионите устройства, които ще имат достъп до AI
100 милиона устройства Samsung Galaxy получават AI

До средата на годината

И без значение кой модел от серията изберем, до 30 юни 2024 година ще получим гратис MS One-Drive 100 GB в продължение на шест месеца. И не на последно място, всички, закупили своя модел от серията Galaxy S24, могат да се възползват от три месеца гратис прилагане на.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР