Изкуственият интелект променя начина, по който бизнесите работят. Всеки ден

...
Изкуственият интелект променя начина, по който бизнесите работят. Всеки ден
Коментари Харесай

Най-значимите успехи, постигнати с помощта на Изкуствения интелект през 2023 г.

Изкуственият разсъдък трансформира метода, по който бизнесите работят. Всеки ден ставаме очевидци на неговото приложение в персонален проект, в работа, даже и посредством продуктите, които използваме. Със забележителните си приложения в разнообразни промишлености, трендовете в региона на ИИ технологиите подтикват нововъведенията, успеваемостта, автоматизацията и разнообразни аспекти от живота ни. Открийте кои са най-големите триумфи за 2023 година, реализирани благодарение на ИИ:

Сътрудничество сред хората и ИИ

Съществена наклонност за 2023 година се оказва съдействието сред хората и изкуствения разсъдък. Вместо да поема задания, изпълнявани от индивида, ИИ е интегриран, тъй че да усъвършенства и работи в интерес на човешкия капацитет и благоприятни условия. Добавената действителност (AR), виртуалната действителност (VR) и основаните на ИИ принадлежности разкриват нова епоха на креативност и осведомено взимане на решения в разнообразни професионални сфери, в това число дизайн, архитектура и изследвания.

Екологичен отпечатък и резистентност

От значително значение е да се обърне внимание на екологичните последствия и проблеми, свързани с устойчивостта, които съпътстват бързия напредък на тази технология. Изследователи и софтуерни компании употребяват енергийно ефикасни и по-устойчиви модели на ИИ, които могат да понижат въглеродния отпечатък. Също по този начин, ИИ, се употребява за усъвършенстване на потреблението на сила, по-ефективно ръководство на ресурсите и даже прогнозиране на естествени бедствия.

Опитай бъдещето - изкуствен интелект създаде и опита своя лична енергийна напитка

HELL ENERGY paзpaбoти пъpвaтa в cвeтa eнepгийнa нaпитĸa, ĸoятo e дeлo изцялo нa ИИ. Bceĸи eлeмeнт oт нoвия вĸyc, cъcтaвĸитe, дизaйнa и дopи мapĸeтингoвитe eлeмeнти ca paзpaбoтeни oт ИИ. Успешното създаване на сходен вид напитка отваря порти за нови благоприятни условия в областта на хранително-вкусовата индустрия. Това демонстрира, че ИИ може да оказва въздействие освен в създаването на артикули, само че и във  вкусовите преживявания. Новият артикул се създава в един от най-модерните фабрики за произвеждане на питиета в Европа и е наличен в над 60 страни по целия свят от това лято.

Киберсигурност и отбрана

С възходящата периодичност и трудност на хакерските атаки, ИИ се трансформира в основен инструмент за отбрана на цифровите инфраструктури. През 2023 година системите за киберсигурност, задвижвани от ИИ, демонстрираха, че е допустимо да откриват и реагират на закани в действително време, като предотвратяват пробиви в данните и понижават времето за престой. Тези достижения са от значително значение за отбраната на поверителна информация и обезпечаването на надеждността на значими системи.

Като цяло, еволюцията на ИИ се развива с бързи темпове, създавайки нови благоприятни условия, които утвърждават актуалността и достъпността на ИИ за хората и бизнеса. Постиженията в региона на ИИ за 2023 година са единствено началото на едно трансформиращо пътешестване. Следващите години ще бъдат основни за нововъведенията и напредъка в тази област, която оформя бъдещето на технологиите и обществото
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР