Изкуственият интелект няма да смени човека. В това са убедени

...
Изкуственият интелект няма да смени човека. В това са убедени
Коментари Харесай

Technovation 2024: Изкуственият интелект няма да смени човека

Изкуственият разсъдък няма да смени индивида. В това са уверени гост-лекторите в третия панел " AI Unleashed " на форума " Technovation 2024 ", който списание " Мениджър " провежда през днешния ден. Участниците в панела, експерти в региона разказваха за разнообразни приложения на ИИ в живота ни, измежду които компютърно зрение, правене на прогнозата за времето, и даже приложение, което може да предвижда крайния резултат при договаряния в корпоративна среда, взимайки поради разбор на държание и модел на другарство сред двете страни. 

Стоян Боюклийски, механически началник, Data Science в DXC Technology, и  Тодор Тодоров , Enterprise Account Manager, Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, бяха безапелационни, че ИИ може да се образова посредством данните, подавани от индивида, само че не би трябвало в никакъв случай да се оставя на самотек. 

" ИИ няма да смени индивида. Моделът и концепцията на изкуствения разсъдък е подобен, че той да бъде захранван с информация и умения, които човек е придобил, до момента в който в някакъв момент той стартира да се усъвършенства по този начин, както възпитаваме едно дете. Данните, с които клиентите разполагат, нормално са в насипно положение, и до момента в който ги направиш във тип, комфортен за алгоритмуване, или във тип, в който да ги използваш за обучаване на модели и да имаш краен резултат върху ИИ, пътят е дълъг ", обясни Тодор Тодоров. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР