Изкуственият интелект може и да е бил използван, за да

...
Изкуственият интелект може и да е бил използван, за да
Коментари Харесай

Харисън Форд: Обичам да съм възрастен и не смятам да забавям темпото

Изкуственият разсъдък може и да е бил употребен, с цел да направи Харисън Форд с десетилетия по-млад в някои елементи на последния му филм " Индиана Джоунс ", само че 80-годишният артист съобщи, че обича да бъде възрастен и не възнамерява да забавя темпото.

Форд, чиято премиера на " Индиана Джоунс и реликвата на ориста " се състоя в Кан в четвъртък вечерта, се зарече, че това ще бъде последното му премеждие в ролята на преуспяващия археолог след повече от четири десетилетия в тази роля, оповестява Агенция Франс Прес.

А Катлийн Кенеди , президент на Lucasfilm, която продуцира и франчайза " Междузвездни войни ", отговори с изрично " не " на конференция, когато беше запитана дали ще се употребява технология за изкуствен интелект, с цел да може Форд да се върне в ролята в бъдеще.

Емоционалният Форд , който на няколко пъти се развълнува, размишлявайки върху дългата си кариера и сътрудниците си, а също по този начин разчупи с няколко смешки, съобщи, че е " в действителност благополучен с възрастта ".

" Не поглеждам обратно и не споделям: " Иска ми се още веднъж да съм това момче ", тъй като не е по този начин. Обичам да съм възрастен, беше ужасно да съм млад, само че, по дяволите, бих могъл да съм мъртъв, а аз просто съм по-възрастен ".

Той няма желание да забавя темпото , потвърждавайки, че ще направи още един сезон на уестърн трагичния сериал " 1923 ", както и на комедията " Shrinking ".
Форд за пръв път се появи на екраните като бърз и смел археолог с присъщата си федора и бич в " Похитителите на изгубения кивот " през 1981 година, който беше последван от две извънредно известни продължения. Въпреки че четвъртият филм през 2008 година завоюва доста пари, той беше необятно подложен на критика.
Емоционалният Форд получи изненадващо почетна „ Златна палма “ преди премиерата на петата част.

В новото премеждие к ъм него се причисляват Фийби Уолър-Бридж в ролята на остроумната му и сприхава помощничка и Мадс Микелсен като злосторен нацистки академик. Във кино лентата той се бори с нацистите от Манхатън до Сицилия.

Критиците обаче дават смесени оценки за кино лентата.

" Финалът е безумно малоумен, само че и занимателен... само че Индиана Джоунс към момента има избрана класа от остарялата школа ", твърди „ Гардиън “.
„ Емпайър “ също се радва на кино лентата, като споделя, че той е останал правилен на своите " фантастични " пристрастия, само че че " безумният край... може да раздели публиката ".

„ Холивуд рипортър “ не е толкоз впечатлен от " формулата на преследванията и престрелките " и от това, че " огромна част от тях наподобяват явно подправени ".

Днес, по време на дъждовния ден на Френската ривиера, се състояха министър председателите на три от 21-те кино лентата , които се борят за огромната премия " Златна палма ".
За малко време полицията отдели необятна зона към аления килим, с цел да ревизира недоверчив пакет, който се оказа чанта, изгубена от екскурзиант. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР