Изкуственият интелект има роля и на тези избори. Това заяви

...
Изкуственият интелект има роля и на тези избори. Това заяви
Коментари Харесай

Стойчо Керев: Вече е създадена машина, която е по-убедителна и от човека и тя ни управлява

" Изкуственият разсъдък има роля и на тези избори ”. Това съобщи журналистът и продуцент Стойчо Керев в предаването " Събуди се ”. Той даде образец с рекламите, таблетите, часовниците. " Изкуственият разсъдък има и друга роля и тя е като че ли по-съществена – да ни заблуди ”, съобщи журналистът и сподели, че не е видял рекламна акция на разположение, основано напълно от изкуствен интелект.

Той е уверен, че единствено интуицията ни оказва помощ да се ориентираме в посланията на политиците. " Това възприятие няма по какъв начин да бъде променено, то е оня ориентир, без който не бихме могли да се оправяме с най-простичките задания в всекидневието ни. Точно интуицията ни няма да ни заблуди. Въпросът е да се научим да я хващаме в секундата, в която тя се появи ”, сподели Керев.

Запитан дали може да забележим кмет-машина, той изясни, че това е допустимо да стане може би след към стотина години. Тогава цивилизацията на избрани места ще бъде ръководена от машини, счита откривателят на паранормални феномени. Метрото в избрани мегаполиси тук-там се ръководи от изкуствен интелект, сподели Керев и добави, че е значима границата. " Възможно ли е сами да предадем господството си ”, запита Керев и си отговори, че разковничето е в образованието.

" Честността, откровеността стартира да липсва в това, което чуваме. Започваме да гледаме неща, които са като че ли готови, нагласени. Това, което слушам във Варна, Бургас, Пловдив е почти едно и също, единствено променям лицата. Вече е основана машина, която е по-убедителна и от индивида и тя ни ръководи ”, добави журналистът. Той посочи, че записва с химикал значимите неща и заобикаля да употребява търсачката гугъл.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР