Изкуствен интелект, природосъобразна архитектура и роботика, креативно програмиране, космология, блокчейн

...
Изкуствен интелект, природосъобразна архитектура и роботика, креативно програмиране, космология, блокчейн
Коментари Харесай

Изкуствен интелект, дизайн, архитектура и космология се срещат на фестивала SHAPESHIFT

Изкуствен разсъдък, природосъобразна архитектура и роботика, изобретателно програмиране, космология, блокчейн и NFT, изкуство и активизъм - това са единствено някои от тематиките, които ще бъдат наранени в първото издание на фестивала SHAPESHIFT, проведен от цифровата креативна организация NEXT-DC в партньорство с НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов “София.

SHAPESHIFT ще се организира сред 2 и 4 юни. Темата на фестивала е " Непознатото като креативна мощ “.

Програмата стартира с разкриване на галерия в петък, 2 юни, от 19:00 ч.с DJ Musical Statues, като всички изложения в рамката на SHAPESHIFT са със свободен достъп. В събота, 3 юни, всеки искащ може да се включи в платената семинарна стратегия от 11:00 ч. Във вечерната стратегия от 22:00 ч., гостуват диджеите от нюйоркската и берлинската сцена Mandel Turner NY, Laurence Osborne (Appleblim) и Limo D. Фестивалът приключва в неделя, 4 юни, с три затворени креативен сесии, чиито места са лимитирани. Всеки с интерес може да се снабди с билет от.

Какво може да се види на SHAPESHIFT

Лекции и работилници

Фестивалът SHAPESHIFT притегля експерти от разнообразни сфери и краища на света, които употребяват науката, технологиите и цифровото по нови и завладяващи способи.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР