Изключването на Русия от Съвета за сигурност на ООН е

...
Изключването на Русия от Съвета за сигурност на ООН е
Коментари Харесай

Посланикът на САЩ в ООН : Изключването на Русия от Съвета за сигурност е невъзможно

Изключването на Русия от Съвета за сигурност на Организация на обединените нации е невероятно, макар че западните страни ще създадат всичко, с цел да я изолират. Това съобщи във вторник непрекъснатият представител на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Линда Томас-Гринфийлд в изявление за MSNBC. Съветът за сигурност е резултат от основаването на Организация на обединените нации след Втората международна война, сподели Линда Томас-Грийнфийлд, представена от ТАСС.

„ Съветът за сигурност е резултат от основаването на Организация на обединените нации след Втората международна война. Те (Русия) са членове на Съвета за сигурност. Това е реалност. Не можем да го променим, само че сигурно можем да ги изолираме в Съвета за сигурност. Можем да създадем наличието им в този орган доста некомфортно. Правили сме го ", сподели тя.

Американският посланик добави още, че Съединени американски щати и техните съдружници работят за изключване на Русия от Съвета на Организация на обединените нации по правата на индивида, показва ТАСС.

Томас-Гринфийлд съобщи също, че за пръв път през вчерашния ден, в границите на съвещанието на Съвета за сигурност, е видяла нецензурирани фрагменти с труповете по улиците на Буча. " Беше ужасяващо ", съобщи тя.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР