Изключването на Георги Гергов от БСП е, за да си

...
Изключването на Георги Гергов от БСП е, за да си
Коментари Харесай

Георги Търновалийски: Нинова си лъска имиджа с изключването на Гергов

Изключването на Георги Гергов от Българска социалистическа партия е, с цел да си излъска имиджа ръководителят на партията. Когато той е бил член на Българска социалистическа партия, Нинова несъмнено не е знаела, че партията съществува.Това съобщи Георги Търновалийски от Българска социалистическа партия в ефира на Нова телевизия във връзка свадите, разтърсващи столетницата.

По думите му той има другари в другите сфери.

"Вместо да се занимаваме с политическата акция преди избори, ние водим лисни борба в Българска социалистическа партия. Това е убийствено. Действията на Нинова са в несъгласия с устава на партията ", сподели аленият народен представител.

"Гергов е неуместният човек за Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за, тъй като дълго време са били другари и съпартийци. Тя не може да го изключи от биографията си ", счита още той.

"Няма да доставя това наслаждение на Нинова и да стана самостоятелен народен представител, депутат на Българска социалистическа партия ще продължа да съм ", отсече още Търновалийски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР