Изключване с манипулативни твърдения и лъжливи констатации, направено дни преди

...
Изключване с манипулативни твърдения и лъжливи констатации, направено дни преди
Коментари Харесай

Методи Лалов иронизира: Дано Националната конференция на ”Да, България” не се превърне в Конгрес

Изключване с манипулативни изказвания и лъжливи констатации, направено дни преди конференцията, с цел да бъда лишен от опция да вземам участие в нея и да приказвам, а и за наставление на всеки, който не е от кръга на сякаш подалите оставка за изборното крушение от края на 2021 година ", написа той във връзка излезлия лист с имена на претендентите за ръководител и членове на органите на групировката.

Лалов удостоверява, че ще отнесе жалбата си против отстраняването му от партията на 20 януари: " Не виждам обаче да е оповестена моята тъжба от 20 януари против изключването ми от " Да, България ", която подадох до Националната конференция.

Затова се постанова аз да я обявявам, с цел да могат участниците в конференцията да се срещнат с нея и да се произнесат, според закона - член 22, алинея 3 от ЗЮЛНЦ, вр. пар. 2 от Преходни и заключителни разпоредби на ЗПП.

Явно не им се рискува смехотворните сигнали против мен да бъдат прегледани две седмици по-късно от нова Национална контролна комисия? Ами, в случай че нещо вземе да се обърка!

Обжалвам пред Националната конференция, тъй като постоянно се боря до дъно. И тъй като това е процесуална причина, с цел да мога да отнеса след това въпроса до съда, където ще имам късмет да покажа истината и да защитя достойнството си, от което другарският съд, пред който бях изправен, ме лиши съзнателно, погазвайки всички стандарти за обективност ", добавя той.

" Пожелавам триумф на Националната конференция! Дано не се трансформира в Конгрес (зная обаче, че приликите със състоял се неотдавна подобен ще бъдат повече, а разликите не безусловно ще бъдат положителни).

Пожелавам триумф и на онази част от претендентите за членове на органите на партията, които носят в себе си разбирането за правов и либерален ред (такива има измежду кандидатите). Ако бъдат определени ще им трябват доста сили, с цел да предотвратят окончателното трансформиране на " Да, България " в комерсиално сдружение на неколцина самозабравили се.

Важно е членовете на партийните органи да схващат ясно, че те са функционалност на доверието на останалите членове и симпатизанти на партията. И да осъзнават ясно огромната отговорност, която следва от това доверие.

И да, разпоредбите са значими, само че още по-важни са хората, тъй като всяко предписание може да бъде заобиколено, в случай че същите са нечестни. Дано на тези конференция не се окаже, че няма хора, както се споделя в един известен анекдот ", приключва Методи Лалов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР