Изключване на телевизорите в 23:55 ч. на 31.12.23 г., за

...
Изключване на телевизорите в 23:55 ч. на 31.12.23 г., за
Коментари Харесай

Граждани готвят масов бойкот на новогодишната реч на президента

" Изключване на тв приемниците в 23:55 ч. на 31.12.23 година, с цел да не си скапваме новогодишното въодушевление ", показват уредниците на онлайн събитието - страницата " Жълти Жилетки България ".

 

" Нека посрещнем дружно Новата година без маймунчолъци! ", зоват още жителите и приканват за импиймънт на президента.

 

Преди дни в и националният представител Явор Божанков уточни, че тази година ще би трябвало да изтърпим речта на президента. Но - означи депутатът - безконтролната власт на президента към този момент е в предишното след измененията в Конституцията.

 

" Истината е, че този човек го интересува едно нещо и това е служебната му безконтролна власт, която завърши. От този миг - колкото и жестоко да звучи - ще би трябвало да изтърпим речите на президента на Нова година. Неприятно, само че ще го преживеем. Ерата със служебните безконтролни кабинети завърши. Това, с което се гордеем, е, че направихме по този начин, че в случай че има длъжностен кабинет - уповавам се да няма, ще има и работещ парламент, който да реализира функционалностите си и да управлява ",. 

 

Вече 6 хиляди души са показали, че ще се включват в, което зове за всеобщ протест на речта на президента.

 

" Това не е президент, а сътрудник. Не го канете на празника! ", гласи един от коментaрите, оставен в полемиката на събитието във Фейсбук. 

 

" Едно последно свястно нещо, което да се направи през 2023. Можем да я приключим с чест! ", написа различен консуматор.

 

ФрогНюз 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР