Изключително важно е ние да се върнем към идеологията и

...
Изключително важно е ние да се върнем към идеологията и
Коментари Харесай

На живо: Бойко Борисов предупреди Асен Василев: Няма да подкрепяме екзотики, нови дългове и 3% дефицит

Изключително значимо е ние да се върнем към идеологията и физиономията, която има. Ние сега управляваме с демократични обединения, само че нашият главен принцип е - колкото изкарваме, толкоз да се харчи.

Това съобщи водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който е събрал парламентарната група в централата на партията и дискутират работата на кабинета.

" Не би трябвало да вкарваме младежите в задължения. 3% недостиг е неприятно нещо. Вземането на нов дълг е неприятно нещо. Липсата на мерки за справяне с недостига са неприятно нещо. Всяка година ще плащаме лихви по 250 млн. лв.. Това добре ли е? Аз приканвам да не отваря торбата, тъй като това е кутията на пандора. Къде са ограниченията, с които да излезем от 3% недостиг? Всички се вършат на положителни, само че задълженията се натрупат и натрупат. Лихвите към този момент са миалиарди. Къде са ограниченията, с които ще се върнат тези заеми? ", попита Борисов.  

" Не може да се споделя, че 3% недостиг е обикновено нещо. Ние няма да поддържаме екзотиката. Защо в този момент се приказва за увеличени на налозите за парцелите на хората? Не трябваше ли да се направи това преди изборите и кметовете да знаят? В нашата стратегия ясно е записано, че нарастване на налозите няма да има. Трябва да знаем кои са линиите, които няма по какъв начин да преминем, тъй като другояче си губим физиономията ", безапелационен бе той. 

" В бюджета би трябвало да забележим парите за Околовръстно на Пловдив. Това го обещахме двмата с Кирил Петков, като бяхме там. Обещали сме пари за нови игрища и зали. Ние изпълняваме обещанията си и желаеме да забележим ясно разписани в бюджета тези средства ", добави Борисов. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР