Изключително важно е на 2 октомври хората да гласуват и

...
Изключително важно е на 2 октомври хората да гласуват и
Коментари Харесай

Катя Панева: Разумният избор е за бъдещето на децата ни!

Изключително значимо е на 2 октомври хората да гласоподават и да създадат своя избор за бъдещето си и това на България, безапелационна е в края на акцията си Катя Панева, която води листата на „ Демократична България “ в Хасковския регион.

След многото срещи лице в лице, които организирах през последния месец в целия район разбирам, че хората са все по-обезверени, апатични, изтощени от напразни очаквания и упования, които политиците, на които са се доверили, не са осъществили. Казват, че към този момент не имат вяра и са изтощени от избори. Напълно ги разбирам. Но имам вяра, че нещата могат да бъдат изменени към по-добро.

С доста работа, с отговорност към доверието на хората, с дейна и поредна политика. Каква ще бъде България на следващия ден, какво ще е бъдещето ни и това на нашите деца, зависи и от това какви хора изпращаме в Народното събрание с избора си. Дали ще продължим да се въртим в предизборни въртележки или ще имаме постоянен, работещ парламент и държавно управление, които да подхващат съответните ограничения и дейности за справяне с икономическата рецесия, инфлацията, спекулата, кражбите и корупцията, разяснява Катя Панева.

В два от парламентите предходната година Катя Панева бе измежду най-активните депутати от Хасковска област. И като регионален шеф продължи да работи за налична вода, чист въздух и стопански напредък, без да трансформира свършеното в PR акция. Не е нужно хората да знаят всички детайлности от работата ни и какво ни е коствало в персонален проект, само че е значимо това, което вършим, да е съобразено със закона и в интерес на хората, показва Панева.

За четвърти път повеждам листата на „ Демократична България “ за Хасковския изборен регион. Каква е мотивацията ми да не преставам? Мотивира ме моето предпочитание да работя за хората. През всичките тези години, като общински консултант, депутат, регионален шеф, съм научила по какъв начин мога да бъда потребна. Да, доста пъти съм била на ръба на умората. На мен също ми е идвало да кажа: „ Край! Искам да се прибера и да си видя децата! “.

Но вътрешният ми глас постоянно се обажда: „ Не можеш да се откажеш! “. Виждам го от време на време и в очите на хората. И това е нещото, което ми дава сили да продължа. Докато виждам това доверие в очите на хората и слушам: „ Давай, Кате, ние разчитаме на теб! “, ще не преставам да не отстъпвам идеите и полезностите, в които имам вяра. Показала съм, че съм пореден и виновен човек на действието, а не на празните думи и лозунги.

Моят зов към хората от 29 МИР-Хасково е: гласувайте на 2 октомври и направете своя избор за политическата мощ и претендент, който харесвате! Ако вярвате в „ Демократична България “ и в мен- рационалният избор е с № 25 и преференция 101!

Тази обява е платена политическа реклама. Статията не е журналистически материал и не отразява публицистичната политика на Darik.bg. Медията не може да подсигурява стандарти като обективност и меродавност за оповестено платено наличие.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР