Изключително важно е България да има редовно правителство и стабилен

...
Изключително важно е България да има редовно правителство и стабилен
Коментари Харесай

ИТН иска правителство, но остава категорична опозиция на ГЕРБ и ПП

Изключително значимо е България да има постоянно държавно управление и постоянен и работещ парламент, само че в същото време е изключено " ИТН " да поддържа управническа формула сред ГЕРБ и ПП/ДБ , без значение дали с първия или втория изследователски мандат.

В това бе безапелационен пред Националната телевизия депутатът от партията на Слави Трифонов и заместник-председател на Народното събрание проф. Андрей Чорбанов . Преди дни това съобщи и вторият човек в политическата мощ Тошко Йорданов .

" Математиката споделя ясно, че А плюс Б е равно на Б плюс А., т.е. дали с първия или втория мандат, за нас и за гледащите в профил е без значение. Ние твърдо считаме, че устойчиво правителство  би трябвало да има, би трябвало да има и работещ парламент, тъй като страната е изправена пред доста тежки провокации, би трябвало да се одобряват значими закони ", сподели той.
 Има Такъв Народ подготвени да сформират постоянно държавно управление
Има Такъв Народ подготвени да сформират постоянно държавно управление

Готови са да приказват с всички, само че все още не са разговаряли с никоя партия

Има Такъв Народ остават безапелационни - ще бъдат градивни и ще поддържат всички политики, без значение от кого са инициирани, които одобряват за потребни, само че въпреки всичко остават в ролята си на " отговорна опозиция " .

Цялото, което разбуни духовете и на двете първи партии, е  " игра за феновете ", счита Чорбанов. " Всичко това се прави поради гласоподавателите на тези две политически обединения, а не толкоз с концепцията да се разбере какъв тъкмо ще бъде състава. Те водят преговори между тях, в правото си е да изискват всичко един от различен, само че различен е въпросът доколко една партия, спечелила изборите, може да изиска от втория да му показа лист. "

Народният представител изрази и очакване да има държавно управление , въпреки и наблягайки, че това е лично негово чувство. " Не толкоз поради безкрайното предпочитание на обединенията, които в момента се надлъгват, а най-много поради външнополитическия напън и от нашите европартньори , и от нашите сътрудници в НАТО, които желаят да има непоклатимост в страната, да има фактор, който носиотговорност ", предвижда той.
 Радев пита Има Такъв Народ част ли са от размитото голям брой в Народното събрание
Радев пита Има Такъв Народ част ли са от размитото голям брой в Народното събрание

Партията на Слави Трифонов ще е съпротива на болшинство сред ГЕРБ и ПП/ДБ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР